2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 138 پست
شوهرم از اول تو همین فازا بود همیشه گوشیش کد داشت همیشه دستشو رو میکردم تا بچمون دنیا آمد دست از کار ...

مطمعن باش بااین قصه بافی ها همشو جذب میکنی و یه روزی همین روزایی که تعریف میکنی رو با چشمات میبینی و حس می‌کنی😑

برو استغفار کن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعن باش بااین قصه بافی ها همشو جذب میکنی و یه روزی همین روزایی که تعریف میکنی رو با چشمات میبینی و ...

وای درست میگین شما.خانما تورو خدا این قصه بافی ها رو اگر الکیه نیاین تعریف کنید بعدا خدای نکرده سرتون می یادا خب اخه چه لزومی داره پربازدید شدن   

خدا می داند و بس ....

شوهرم همیشه بهم ابراز علاقه میکرد همیشه دوستم داشت و تنها چیزی که منو تو این زندگی نگه داشت همین بود هیچ وقت بهم نگفت نمیخوامت هیچ وقت نگفت دوستم نداره همیشه از هر چی ناراحت بودم فوری از دلم در میاورد حتی یه بار نزاشت جامو جدا بندازم چون منم تو زندگیش خیلی سختی کشیدم اما من ازش سرد شدم بخاطر تمام رفتارها و خیانتهاش. خیانتهایی که یه روزه میفهمیدم و جنگ میکردیم و پیشو نمیگرفتم و تموم میشد

بنظر منم اتفاقا باید زن تیز و زرنگ باشه.مرد بترسه نه اینکه فکنه خنگه زنش هرغلتی کنه هر زنی خوب شوه ...

اگه مردی بخواد کاری بکنه میکنه نه تنها مردها بلکه زن ها هم میتونن

من الان خوندم دست و پام شل شد.. تورو خدا نرید تو گوشی شوهراتون کند و کاو کنین این حالت بدترین حالت د ...

منم با خوندن تاپیکش حالم بد شد واقعا بعضی آدما خیلی از خدا بی خبرن نمیدونن این دروغاشون و حسایی که به آدما میدن انعکاس داره و خیلی زود به خودشون بر میگرده

میان این دروغارو مینویسن

خدا ازشون نگذره

چرا تاپیک دروغ میزنی استارتر عشق رمان داری بگو داستانه بعد بیا خیالبافیاتو بنویس

نترس اینجوری هم دیده میشی 

فقط دیگه لعنت و نفرین پشتت نمیاد مثل الان