2777
2789

رهن کردم چک هم دادیم ...متوجه شدیم صاحبخانه قبلی اون خونه یه پیرزن بوده که تو خونه مرده بوده پسراش سه روز بعد میفهمن......بنظرتون فسخ قرار داد کنم ؟ نمی‌دونم چی کنم ترسناک نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال آخر هممون مرگه .من بودم همونجا برام میموندم ولی اگر حس خوبی نداری خونه رو عوض کن بازم نمیارزه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

فسخ کن بعد خونه تنها بمونی بهش فکرمیکنی میترسی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
شوهرم میگه تو خیلی از خونه ها آدما مردن پس باید در همه رو ببندیم .......پدر شوهرم میگه فسخ کنید

این سه روزم توخونه بوده اخه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
دقیقا از همین میترسم ....قرار خونه بخریم تا ۶ ماه دیگه ولی مجبورم یک سال بمونم رهن

تای سال اینجابمونی من باشم سکته میکنم فسخ کن خونه جدیدتم پیشاپیش مبارک گلی