2777
2789
عنوان

كمكم كنين😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 60 پست
بهش ميگم اما باز حرف خودشو ميزنه  بعضي وقتا انقد خشك و بد ميشه ك اصلا باورم نميشه اين همونيه ك ...

پس شما اگه حرفتو زدی پس دیگه همش تکرارش نکن که اونم بخواد واکنش نشون بده ، و این اخلاقایی که میگی طبیعیه چون کارش ایجاب میکنه خشک باشه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چيكار كنم مثل قبل شه اخه😭😭

باید زمان بدی و صبور باشی و دختر خوش رویی باشی براش و بهش گیر ندی و همش پا پیچش نشیو دنبالش نری ، اینجوری خودش کشیده میشه سمتت

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
باید زمان بدی و صبور باشی و دختر خوش رویی باشی براش و بهش گیر ندی و همش پا پیچش نشیو دنبالش نری ، ای ...

باور كن نميتونم همش دلم ميخواد مث قبل بهم زنگ بزنه اما انگار ن انگار همش بي قرارشم😭😭وقتايي ام ك همو ميبينيم يجور رفتار ميكنه ك انگار هيچي نشده

من چيكار كنم مثل قبل شه اخه😭😭

و اینکه آدما کلا مثل ماهی میمونن نباید انقدر شل بگیری که بپره بره یا انقدر سفت که لیز بخوره از دستت

باور كن نميتونم همش دلم ميخواد مث قبل بهم زنگ بزنه اما انگار ن انگار همش بي قرارشم😭😭وقتايي ام ك هم ...

خوب چون زیاد از حد واکنش از خودت داری نشون میدی نه به این شوری نه به اون بی نمکی همیشه آدم باید حد وسط باشه

باور كن نميتونم همش دلم ميخواد مث قبل بهم زنگ بزنه اما انگار ن انگار همش بي قرارشم😭😭وقتايي ام ك هم ...

همین کارت باعث میشه ازت فاصله بگیره 

😭😭😭دارم دق ميكنم قشنگ

عزیزم باید خودتو کنترل کنی اینجوری بری جلو بدتر خودتو میبازی یکم صبور باش توکلت بخدا باشه مطمئن باش بهتر میشه ولی اگه عجول باشی هم اون کلافه میشه هم بیشتر خودت آسیب میبینی یکم بخودت فرصت بده 

بابای من با ۴۰ سال سن و مدرک فوق لیسانس شد سرهنگ ایشون چطور با ۲۹ سال سن سرهنگ شده  استارتر قص ...

منم نمی‌دونم 😂🖐️ جلل خالق واقعا 

من همیشه تو رویاهام همچین چیزی می‌دیدم 🤭🤭🤭🤭 

فداتشم عزيزم 

خدانکنه یکم صبور باش اون الان چون فهمیده خیلی برات مهمه یکم داره حالت تلافی جویانه داره برخورد میکنه یکم کمتر کن این توجه رو ، خودش دوباره باهات خوب میشه