2777
2789
عنوان

كمكم كنين😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزدلم همه مداركشو ديدم 

كلا نيرو انتظاميا أفراد خشكي هستن ب خاطر كارش 

توام كم كم باهاش راه بياه 

اعتمادشو جلب كن 

و مراعاتشو كن 

و اگ دوسش داريً 

پس رابطت با أفراد ديگرو نامتعارف نكن 

در حد اصولش 

ن اينكه هم هدا رو بخاي هم خرما

كسي كه تو يگان ويژه اس و نوپو  عزيزم تا يكاري بكنه زرتي درجه ميگيره

چ ميدونم والا 

ولي فكر نكنم زرتي ب كسي درجه بدن 

چون از فاميلامون اين شغلو دارن ميگم 

حالا مداركو ديدي و درس بوده ديگ نميدونم 🤷🏼‍♀️

خوب یکی از دلایلت سردی اونموقع و اینکه بی اعتمادش کردی نسبت بخودت اولین کاری که میتونی بکنی جلب اعتماده و اینکه بهش بفهمونی اونموقع انقدر فکر نمیکردی بهش احساس داری وقتی که رفته فهمیدی که چقدر بهش احساس داری 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
كلا نيرو انتظاميا أفراد خشكي هستن ب خاطر كارش  توام كم كم باهاش راه بياه  اعتمادشو جلب ك ...

چشم بخدا هركاري ميكنم ك عصبي نشه اما باز مثه ذره بينه ب يه چيز پيله ميشه

خوب یکی از دلایلت سردی اونموقع و اینکه بی اعتمادش کردی نسبت بخودت اولین کاری که میتونی بکنی جلب اعتم ...

بهش ميگم اما باز حرف خودشو ميزنه 

بعضي وقتا انقد خشك و بد ميشه ك اصلا باورم نميشه اين همونيه ك من تو اين يك سال ميشناختم