2777
2789
عنوان

بهترین کادو ارزون باشه برا آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 47 پست
یچیز ارزون بخر ۲۰۰ تومن هم زیاده برا دوس پسر چرا عطربیک ۲۰ تومنی نمیخری؟😑

میگه خودشون پولدارن فک کن عطر بیک اصلشو داشته باشه و تو هم مال فدق تقلبی بهش بدی

من اگه بودم جر میخوردم از خنده😵دلم هم میسوخت

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیز ارزون بخر ۲۰۰ تومن هم زیاده برا دوس پسر چرا عطربیک ۲۰ تومنی نمیخری؟😑

😂😂😂😂زشته بابا نصف لباسامو اون گرفته لوازم آرایشی هام ست هام ساعت هام کفش امروز یه پالتو هدیه داد عطر بیک😂😂😂عطر گل محمدی چطوره

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

من ی سال خودم براش شال بافتم بر تولدش ... باز بستگی به خودت داره که رابطتون چجوریه ‌. میتونی دو تا تیشرت ساده سفید بدی برات طرح بزنن چیزیه که خوشالش میکنه ‌ . یا ی چیز تزیینی بر اتاقش ک ب کارش بیاد مث ساعت رومیزی یااا اگ نقاشیت خوبه بکش یا سفارش بده ی چیزی ک خاطراتتونو زنده میکنه و خوشحالش میکنع من خودم کیف دستی ای که توش بهم کادو تولدمو داد عکس روشو دادم یکی کشید برام قاب کردم انقددد خوشال شد ... دیگگگ ... فندک بنزینی ام چیز شیکیه اگ بتونی خوشگل و جذابشو پیدا کنی ‌‌ . توی جعبرو با لیوانو کاکائو های مختلف تزیین کن بزا ب چشمش بیاد اگ تونستی ریسه رنگی ام حتمن تو جعبه بزا خیلی به چشم میاد ♡

یه پیرهن جنس خوب بخر. ۲۰۰ تومن میشه

من تازگی برای همسرم خریدم

استفاده هم میشه

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
میگه خودشون پولدارن فک کن عطر بیک اصلشو داشته باشه و تو هم مال فدق تقلبی بهش بدی من اگه بودم جر میخ ...

داشته باشه خب الان ۲۰۰ خرج کنه دفعه ی بعد توقعش بالا میره اون پولداره این چی

اسی ب حرفم گوش کن عطربیکم زیادیشه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
میگه خودشون پولدارن فک کن عطر بیک اصلشو داشته باشه و تو هم مال فدق تقلبی بهش بدی من اگه بودم جر میخ ...

😂😂😂😂😂واااااای راستی فکرشو کن ادکلن های مارکش یه هفته رو منم میمونه الان عطر بیک ۲۰ تومنی آب خالی😂😂😂😂😂جررررر

😂😂😂😂زشته بابا نصف لباسامو اون گرفته لوازم آرایشی هام ست هام ساعت هام کفش امروز یه پالتو هدیه داد ...

بازم بنظر من ۲۰۰ تومن حیفه چون اون پولداره و چیزی ازش کم نمیشه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
داشته باشه خب الان ۲۰۰ خرج کنه دفعه ی بعد توقعش بالا میره اون پولداره این چی اسی ب حرفم گوش کن عطرب ...

اینم ایده ایه 

من که یهددونه یه دونه میدم

مثلا یه بار تیشرت

بعدی اسلش

و... 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
من ی سال خودم براش شال بافتم بر تولدش ... باز بستگی به خودت داره که رابطتون چجوریه ‌. میتونی دو تا ت ...

مرررررررسی از این همه سلیقه🤩🤩