دوست پسرم فوق العاده واسه من خرح میکنه یعنی هربار بیرون رفتن گل و کادوش کم نشده اصلاااا همیشه پول میریزه تو کارتم ولی من زیاد پول ندارم درحد ۲۰۰ تومن چی بخرم زشت نباشه البته اوناپولدارن ما متوسطیم ولی خب چندباره من میرم اون کادو اورده من فقط یه شاخه گل میشه راهنمایی کنید چی بخرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲تا شاخه گل رزو بگو گل فروشی خوشگل درست کنه +یه کیف پول یا یه فندک تزیینی با کیفش یا جاسوییچی ماشین .فقط اینا رو بگو با جعبش بده یه کادو پیچه شیکم خودت بکن از گوگل یاد بگیر😉
ببین منم تقریبا شرایط ت رو دارم . چیز آشغال نخر این یک چون میگی وضعش خوبه یه چیزی باشه که استفاده کنه . من یه بار قطب نمای نظامی خریدم آهنیه اگر اهل این جور چیزاس و خوشش میاد چیزه خوبیه براش . یا اگ ادم فنی ایه جعبه ابزار حالا خوده جعبه خالی .