2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای دار بیاین

134 بازدید | 25 پست

مامانای کلاس دخترم مدام در حال اعتراض به معلم و تکالیفت دخترم غیر انتفاعی می‌ره کلاس دوم.

چند روز پیش یه کاردستی داد خانوم که درست کنن بچه ها بعنوان تکلیف. بعد مامانا گفتم درست نکنید هیچ کس تا بفهمه دیگه کاردستی نده من و یکی دیگم اول گفتیم خب باشه ولی بعدش به مامانا گفتیم که این کار درست نیست و به حرف معلم بی حرمتی نکنید. کسی به حرف ما محل نگذاشت ما هم بچه هامون گفتن وقتی خانوم گفته میخایم درست کنیم خلاصه درست کردن و بردن فقط بچه من و یه خانوم دیگه. حالا همه معترض شدم و قهر کردن که چرا درست کردین. ما از نظر خودمون کار بدی نکردیم نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا معلم نباید کار دستی بگه ؟

چون به مامانا میگه درست کنید 

نه بچه ها 

درستش اینه وسایل ببرن تو کلاس درست کنن 

یا مشق نده بگه بچه ها باید اینو بسازن و هرکی بفهمم مادرس درست کرده قبول نمیکنم

اگه مناسب سنش باشه که ایرادی نداره

بچه خواهر شوهرم معلمشون گفته بود ربات درست کنید سوم ابتداییه اونم باباش سرکارش درست کرده بچه اصلا نه چیزی یاد گرفته نه طرز درست کردن شو دیده فقط نمرشو گرفته و خرج واسه باباش باز کرده 

چون به مامانا میگه درست کنید نه بچه ها درستش اینه وسایل ببرن تو کلاس درست کنن یا مشق نده بگه بچه ها ...

یه چیز ساده با مقوا 

به مامان ها نگفتن تکلیف بچه ها بوده دختر من و اون خانم خودش انجام داد تازه معلمشون سختگیر نیست که حالا کسی درستم نکنه بگه چرا و ...میگه فردا بیار

چون به مامانا میگه درست کنید نه بچه ها درستش اینه وسایل ببرن تو کلاس درست کنن یا مشق نده بگه بچه ها ...

این درسته اتفاقا تو جلسه گفت خود بچه درست کنه یه صورتک مثلا خرس یا موش با مقوا یا کارتن خیلی کار خاصی نداره

معتقدم معلم باید خودش سر کلاس اول درست کنه. به بچه آموزش بده. از بچه ها بخواد همونجا تو کلاس درست کن ...

آموزشش تو پیش دبستانی هست که دیدن قبلا همشون پیش رفتن پس قاعدتاً بلدن