2777
2789
عنوان

بهترین کادو ارزون باشه برا آقایون

928 بازدید | 47 پست

دوست پسرم فوق العاده واسه من خرح میکنه یعنی هربار بیرون رفتن گل و کادوش کم نشده اصلاااا همیشه پول میریزه تو کارتم ولی من زیاد پول ندارم درحد ۲۰۰ تومن چی بخرم زشت نباشه البته اوناپولدارن ما متوسطیم ولی خب چندباره من میرم اون کادو اورده من فقط یه شاخه گل میشه راهنمایی کنید چی بخرم

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هودی و اسلش عاص بخر اما با 200نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اینطور که میگی باید زودتر واسش پول جمع میکردی.

در حد ۲۰۰ تومن تیشرت بخر یا عکستونو بزن رو لیوان یا پازل

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

۲تا شاخه گل رزو بگو گل فروشی خوشگل درست کنه +یه کیف پول یا یه فندک تزیینی با کیفش یا جاسوییچی ماشین .فقط اینا رو بگو با جعبش بده یه کادو پیچه شیکم خودت بکن از گوگل یاد بگیر😉

خدایا شُکرت❤🧿

ببین منم تقریبا شرایط ت رو دارم .‌ چیز آشغال نخر این یک چون میگی وضعش خوبه یه چیزی باشه که استفاده کنه . من یه بار قطب نمای نظامی خریدم آهنیه اگر اهل این جور چیزاس و خوشش میاد چیزه خوبیه براش . یا اگ ادم فنی ایه جعبه ابزار حالا خوده جعبه خالی . 

اینطور که میگی باید زودتر واسش پول جمع میکردی. در حد ۲۰۰ تومن تیشرت بخر یا عکستونو بزن رو لیوان یا ...

پیرهن تو ذهنمه تیشرت ک ن

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣