دوست پسرم فوق العاده واسه من خرح میکنه یعنی هربار بیرون رفتن گل و کادوش کم نشده اصلاااا همیشه پول میریزه تو کارتم ولی من زیاد پول ندارم درحد ۲۰۰ تومن چی بخرم زشت نباشه البته اوناپولدارن ما متوسطیم ولی خب چندباره من میرم اون کادو اورده من فقط یه شاخه گل میشه راهنمایی کنید چی بخرم
دخترا معمولا مناسبتها کادو میدن ب دوس پسر روزهای عادی بنظرم وظیفه ی دوس پسره ک سوپرایز کنه
من روز های عادی میدم اصلا مناسبت ها برام مهم نیست چون اینطوری بیشتر ذوق میکنم و همچنین خودش اصلا تولد و اینا دوس نداره
سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین
آره واقعا همدیگه رو خیلیبییییییی میخوایم یعنی در حدیه گریه میکنه واسم ولی یکم خیلی حساسه رو من نگا ک ...
اسم منم مریمه چه شباهتی.
عشقتم مثل عشق من احساسیه
والا من که دورش میگردم مثل رفیق فابریکنه یه ساله و خوردیه نامزدیم
سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین
ان شاالله ک ازدواج کنید و خوشبخت بشید عزیزم شاید بخاطر دوست داشتن زیاده منظورت اینه ک بددله؟
مرسی فداتشم
بد دل ن ولی فوق العاده حساسه امروز برد واسم آرایشی گرفت داخل مغازه یه پسر جوون بود میگفت تا من هستم به خودم بگو چی میخوای ینی کل خرید فقط با خودش حرف زدم یا مثلا میگه مچ پات نیفته بیرون یا نخند تو خیابون با پسرا حق صحبت نداری و بشدت دعوامیکنه با هیچی هم آروم نمیشه مگه کامل اشکم در بیاد میگه باشع باشه غلط کردم ببخشید اخلاقش یکم منو میترسونه