2777
2789
عنوان

بهترین کادو ارزون باشه برا آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 47 پست
اینم ایده ایه  من که یهددونه یه دونه میدم مثلا یه بار تیشرت بعدی اسلش و...

دخترا معمولا مناسبتها کادو میدن ب دوس پسر روزهای عادی بنظرم وظیفه ی دوس پسره ک سوپرایز کنه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
واوووو حتما قصدتون ازدواجه ک انقد خرج میکنه پسره ببخشید اگر دوست داری بگو عزیزم ببخشید فوضولی شد

آره واقعا همدیگه رو خیلیبییییییی میخوایم یعنی در حدیه گریه میکنه واسم ولی یکم خیلی حساسه رو من نگا کردنام حرف زدنام این منو اذیتم میکنه خیلی

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا معمولا مناسبتها کادو میدن ب دوس پسر روزهای عادی بنظرم وظیفه ی دوس پسره ک سوپرایز کنه

اخه میدونی من بعد ده بار میخوام بهش بدم دیگ واقعا خیلی زشت میشه ندادنش

من روز های عادی میدم اصلا مناسبت ها برام مهم نیست چون اینطوری بیشتر ذوق میکنم و همچنین خودش اصلا تولد و اینا دوس نداره 

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
آره واقعا همدیگه رو خیلیبییییییی میخوایم یعنی در حدیه گریه میکنه واسم ولی یکم خیلی حساسه رو من نگا ک ...

ان شاالله ک ازدواج کنید و خوشبخت بشید عزیزم

شاید بخاطر دوست داشتن زیاده

منظورت اینه ک بددله؟

🦋فقط خدا🦋
آره واقعا همدیگه رو خیلیبییییییی میخوایم یعنی در حدیه گریه میکنه واسم ولی یکم خیلی حساسه رو من نگا ک ...

اسم منم مریمه چه شباهتی. 

عشقتم مثل عشق من احساسیه 

والا من که دورش میگردم مثل رفیق فابریکنه یه ساله و خوردیه نامزدیم

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  
من روز های عادی میدم اصلا مناسبت ها برام مهم نیست چون اینطوری بیشتر ذوق میکنم و همچنین خودش اصلا تول ...

انشاءالله بهم برسین

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
ان شاالله ک ازدواج کنید و خوشبخت بشید عزیزم شاید بخاطر دوست داشتن زیاده منظورت اینه ک بددله؟

مرسی فداتشم

بد دل ن ولی فوق العاده حساسه امروز برد واسم آرایشی گرفت داخل مغازه یه پسر جوون بود میگفت تا من هستم به خودم بگو چی میخوای ینی کل خرید فقط با خودش حرف زدم یا مثلا میگه مچ پات نیفته بیرون یا نخند تو خیابون با پسرا حق صحبت نداری و بشدت دعوامیکنه با هیچی هم آروم نمیشه مگه کامل اشکم در بیاد میگه باشع باشه غلط کردم ببخشید اخلاقش یکم منو میترسونه

اسم منم مریمه چه شباهتی.  عشقتم مثل عشق من احساسیه  والا من که دورش میگردم مثل رفیق فابر ...

عزززززیزمممممم😍😍😍😍😍😍😍خوشبخت بشی فداتشم با دل مهربونت مارو هم دعا کن 

مرسی فداتشم بد دل ن ولی فوق العاده حساسه امروز برد واسم آرایشی گرفت داخل مغازه یه پسر جوون بود م ...

چی بگم والا عاخه اخلاقم خیلی مهمه سعی کن مطمئنش کنی از خودت بازم ببین اینطوریه؟

سعی کن مدت بیشتری باهاش باشی همه ی جوانبو بسنجی و ببینی اگر مرد زندگیه بعد زنش بشی 

چون واقعا زندگی شوخی نیست

انشاالله هرطور صلاحه براتون اتفاق بیفته عزیزم

🦋فقط خدا🦋
چه جالب الان دیدم تو قیمت ۶۰تومنو اینام بود یعنی اینام همیشگین؟ 

اره دیگ فق سرش باید بنزین باشه ک جرقه بزنه ... من خودم الان ۷ ماهه دارم میرم کوه استفاده میکنم . بعد چیزِ خوب میخوای بخری بالای ۱۰۰ تومنه حالا اگ ب کارش میاد ♡