2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست
دانشگاها ک مجازیه این چی میگ

احتمالا بهونشه یا ک میخاد از این طریق منو حرص بده

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

فقط اینجور افراد نزاروارد زندگیت شه نمونشوداریم ک میگم وقتی بهش گفتی باز بای خط دیگ پیام بده جدی باهاش برخورد کن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه بابا بیخیال برادر بزرگ و کوچیک چیه برادر فقط برادر خونی این دوره اول میگن داداش داداش بعدم یاوا ...

اره خب بسته به ذاتش داره.. ولی اگر از دوران بچگی مثل خواهر برادر بودن چی

فک کنم ۱۸ یا ۱۹

اسی اون دختر عمو بد متوجه لطف شوهرت شده واسه همین داره خلا عاطفیشو با شوهر تو پر میکنه فک میکنه این حس دو طرفست.تا دو طرفه نشده ی کاری کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

واااای 😂😂😂😂 اصلا حواسم به کنکور الان نبود زمان ما یا ورودی مهر بودن یا بهمن

نه من منتظرم ببینم دختره کدوم شهره دقیقا 

ک اسی میگه شهرستانه ... 

واسم سواله چرا ساکنین تهران از نظرشون همه شهرهای ایران شهرستان  جغرافیشون ضعیفه 

هَر که زِ غوغا،از سرِ سودا،سرکِشَد اینجا،سر بِبُریدَش...
پیام نده و بلاکش نکید اصلا حساسیت نشون نده همینطور همسرت اصلا اجازه ندین دختره فکر کنه حساس شدین ، ب ...

فکر خوبیه ولی اخه اصن شوهرم سال تا سال پیام نمیده بهش زنگم نمیزنه فقط شاید عیدی چیزی همو ببینن این خعلی پیگیر و پیام میده

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

اگه جلوت زنگ زد به شوهرت خودت جواب بده 

راننده سرویس پسر من یه خانوم بود از اینا که به همه میگه تو!!!

پیام میداد به شوهرم که سلام خوبی؟!!!من فردا نمیتونم بچه هارو ببرم خودت میتونی ببریش مدرسه؟ 

منم با اینکه قبلش خیلی محترمانه باهاش حرف میزدم براش پیام میدادم سلام خوبییییییی؟؟؟؟؟!!!!!

تا بالاخره فهمید چقد بیشعوره ولی خیلی ازش حرص خوردم با اینکه مالی هم نبود

وای دارم بجای تو حرص میخورم بنظر من اصلا خودتو قاطی نکن ب مادر شوهرت بگو ک فلانی ب شوهر من پیام میده یبارم بلاکش کردم با یه خط دیگه اس داده بهش من نمیخوام ادم بده بشم شما بهش بگو دیگه به هیچ عنوان ب شوهر من اس نده و اصلنم پول نخواد از ما از این به بعد اگه پول نیاز داره شوهر کنه خب ما ک اونو گردن نگرفتیم خرجاشو بدیم خلاصه اگه یبار دیگه به شوهرم پی ام بده مادر جون بخدا خودم جوابشو میدم و اون ک نباید بشه میشه ها

یه مرداد ماهی بازیگوش و شیطون ☺

بنظرم اصن نقطه ضعف نشون نده ک از این کارش ناراحت شدی یا حرص میخوری چون اگ بخواد بخاطر حرص تو این کارارو کنه بدتر میکنه ب نظرم ب ششوهرت بگو بگه من سرم شلوغه مزاحمم نشو پول بریزه دیگ جواب نده پیاماشو اصن اگ ادامه داد بلاکش کنه

مامان ابرا و آرهان 😍🥰

به نظر من به شوهرت بگو نه اجازه داری پول بدی نه دیگه جوابشو بدی اتفاقا بلوکش نکن به شوهرت بگو پیام داد باز کن نگاه کن ولی جواب نده این کار از صدتا فوش بنظرم بدتره اسی اصلا نزار شوهرت بهش پول بده اگه برای ثواب میخوای همون پولو بده به یه ادم فقیر ولی نزار شوهرت بهش پول بده

میگه پدر نداره دستشون خالیه گناه داره امیدش ب منه میگم باش پول بده دلیل اینجوری پیام دادنش چیه مگه ا ...

پولو ماهانه بدید مادر شوهرت یا پدرشوهرت بده بهشون از جانب خودشم بده نگه شما دادید. اینطوری پول به دستش می رسه. حالا که شوهرت کمک مالی هم می کنه اگر دختره یکم تعادل روحیش به هم ریخته باشه یه دل نه صد دل عاشق میشه. چون کلا کسی که کمک می کنه برای فردی که کمک رو دریافت می کنه، شخص دوست‌داشتنی هست.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
قبل ازاینکه حرفی بخودش بزنی باهمسرت صحبت کن بگو من ناخواسته پیامایی ک فلانی بتو زده دیدم وبتو ایمان ...

اخه میگه چون کسی و نداره مستقیم بش بگم دلش میشکنه میگه خودم میپیچونمش اما مشکل اینه از رو نمیره

اسی ب نظرم ب زن عموی شوهرت بگو.دخترش ک حالیش نیست.بگو زن عمو جان ما هر وقت پول دستمون باشه میدونیم ک باید حواسمون ب شما باشه ولی دخترتون دارن ی مقدار خلل وارد میکنن.این محترمانش بود 

غیر محترمانش بگو زن عمو دخترت داره زیادی گ...ه میخوره و سرشو کرده تو ک...ن ما.بگو بکشه بیرون

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.