2777
2789

درخواست نداشته باشه ؟

یکی هست خیلی خوشگله ،خوشتیپه ، قیافش از ایناست ک ادم حس میکنه با ادمای معمولی فرق داره ، البته واقعا هم معمولی نیست خیلی خاصه قیافش ، قیافه اروپایی داره یجورایی ،از ایناست ک ادم نمیتونه بفهمه کجاییه دقیقا ،خیلی نگاهش میکنن تو خیابون ولی کمتر کسی درخواست دوستی میده بهش

قبلا ک بچه تر بود مثلا ۱۷،۱۸ سالش بود میرفتیم بیرون خیلی میوفتادن دنبالش ولی الان هیچی

خیلی نگاش میکنن زن و مرد ولی هیچکی سمتش نمیاد

مشکل این نیست ک کسی نمیاد دنبالش

بیشتر سواله برام

چون منه نوعی همیشه فک میکردم این بره بیرون همینجوری ریختن دنبالش ولی هیچی به هیچی

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اینو بدون

وقتی خیلی خاص باشی و شرایطت عالی باشه بقیه از ترس پذیرفته نشدن نمیان سمتت

حتی دخترا باهات دوست نمیشن از سر حسادت و من اینو خیلی دیدم دخترایی که زیبا بودن دوست صمیمی هم نداشتن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خرچی خوشکل دیدم یا پسرا تو خیابون دنبالش بودن یا خاستگارا پاشنه درو از جا در اوردن

تو شهر ما سفیدی دختر و چشم ابرو مشکی خیلی خواهان داره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دقیقا من همینم

نمیخوام از خودم تعریف کنم و تاحالا اصلا تو این سایت هم از خودم تعریف نکردم

ولی منم چهرم بشدت خاصه ، حتی تو عکسا متفاوت تر از بقیه میوفتم

پوستم خیلی سفیده ، موهامم خرمایی روشن

تو خیابون خیلی نگام میکنن زن و مرد ولی تاحالا درخواست زیاد نداشتم

✨️🍁

آنقدر خوشگله همه فکر میکنن تو رابطس

البته لباسایی ام ک میپوشه سنگین و رسمیه کلا خیلی با جذبه ست

من همیشه فک میکردم خیلی بهش درخواست بدن ولی ظاهرا کسی جرات نمیکنه

اینو بدون وقتی خیلی خاص باشی و شرایطت عالی باشه بقیه از ترس پذیرفته نشدن نمیان سمتت حتی دخترا باهات ...

اینم دوست صمیمی مداره یعنی اصولا دخترا حیلی گارد دارن نسبت بهش

دقیقا من همینم نمیخوام از خودم تعریف کنم و تاحالا اصلا تو این سایت هم از خودم تعریف نکردم ولی منم چه ...

چشم بد ازت دور خوشگل خانم

تو از کجا میدونی کسی خاطر خواه ش نیس بعدم دوره زمونه عوض شده دیگه اون بیناموسای هیچی ندار میافتن دنب ...

خاطرخواه میدونم داره

هیچکی درخواست دوستی نمیده بهش ولی شده خواستگار تو خیابون پیدا کنه

فکر میکنم این حس و ب بقیه میده ک ادم دوستی و اینا نیست چون خیلی سنگینه

اینم دوست صمیمی مداره یعنی اصولا دخترا حیلی گارد دارن نسبت بهش

من یبار با دوستم رفتم بیرون دوتا پسر رد شدن بهم گفتن مامانته؟ بعد یکیشون بهش گفت خاله دختر خوشگلی داری

دوستم بعد اون هیچوقت باهام بیرون نیومد

همون لحظه گفت من دیگه با تو نمیام بیرون چون اینا اینو گفتن

دخترا وقتی احساس کنن تو جلب توجه میکنی و مثلا بیرون برید تو پیشنهاد میگیری چون ناخوداگاه حس نقص و کمبود بهشون دست میده این رفتار رو میکنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵