2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم نتونم شوهرم سوپر مارکت داره میتونم از اونجا شروع کنم کانال فروش برنم

خیلی خوبه

چرا سبزی خشک نمیکنی چرا سبزی خورد نمیکنی بزاری میخرن

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

به شوهرم گفتم مغازه بفروش میگه بهداشت گیر میده میترسم کانال بزنم نشه و کارم نگیره

با مقدار کم شروع کن اگ فروش. داشتی بیشتر کن اگر ن همونو خودتون بخورین.هرکاری اولش سختی داره و فروش و بازار کارش کمه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم پیج بزن تو اینستاکانال تو تل و روبیکاالبته اگه بتونی تبلیغات بری ک عالیه

اینستا ندارم هیچی هم از زدن کانال بلد نیستم چطوری تبلیغ کنم؟بعد به نظرت خوبه پاستیل؟

با مقدار کم شروع کن اگ فروش. داشتی بیشتر کن اگر ن همونو خودتون بخورین.هرکاری اولش سختی داره و فروش ...

به شوهرم هرچی گفتم سرمایه بده کانال لباس بزنم گوش نداد بهم گفتم این هزینه اش کمتره

اینستا ندارم هیچی هم از زدن کانال بلد نیستم چطوری تبلیغ کنم؟بعد به نظرت خوبه پاستیل؟

تبلیغ هزینه میخاد فقط

پاستیل هم خوبه اکثرن بچه دارا میخرن همیشه

کانال هم ک کاری نداره

اپ چی داری؟

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔