2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشده... درباره جاری

248 بازدید | 24 پست

حدود دو ماه پیش رفتم طلا خریدم دیگه نمیدونم که از حسودی یا  چیشد یهو کلا چشم دیدنمو نداره خونش کنار پدر شوهرمه هر وقت میرفتیم اونجا بود الان ما میریم به هیچ وجه نمیاد دو ماهی هست ک ندیدمش بچه اش 10ماهشه بچه منم 5 ماهشه. بچه ش و پیش مادرشوهرم گذاشته و خودشم بیمارستانه عمل کرده بچه اش خیلی اذیت میکنه و بهانه میگیره دیشب دلم خیلی بحال بچه ش سوخت و با شوهرم اومدیم خونه پدرشوهرم که یک ساعتی راهه تا بهش شیر بدم ولی نمیخوره پدرهمه رو دراورده جاریم چند وقتیه کلا با خانواده شوهرم مشکل پیدا کرده نمیدونم چشه خواهر شوهرم و مادرشوهرم زنگ میزنن جواب نمیده منم بهش زنگ نزدم چون مطمئنم جواب منم نمیده.خیلی هم قدر نشناسه حالا موندم فردا که مرخص میشه چجوری باهاش رفتار کنم؟؟؟!!!

اصلا چی بهش بگم اون با من مشکل پیدا کرده حالا من روم نمیشه و خجالت میکشم ک ببینمش 😑😶

چیکار کنم؟؟؟؟

غصه نخور همه چی درست میشه... 

هيچي ديگه بخاطر ادب برين حالشو بپرسين برگردين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل کرده ؟ 

چه عملی ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

مگ حرفی بهت زده ک میخوای زره بپوشی واسش چرا اینجا همه دنبال دعوان 

بابا شاید بنده خدا خودش یه مشکلی داره تو به خودتو طلاهات گرفتی. 

باهاش مثل همیشه باش

اگه پر میوه ای، پر سایه ای، افتاده تر شو...👌
فردا ک بیاد میرم پیشش ولی نمیدونم چی بهش بگم و به روش بیارم یا نه؟

چيو به روش بياري؟

كلا معمولي رفتار كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فردا ک بیاد میرم پیشش ولی نمیدونم چی بهش بگم و به روش بیارم یا نه؟

نه واسه چی به روش بیاری خودتو واسه چی کوچیک کنی خیلی سنگین و رنگین فقط حالشو بپرس 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست