2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشده... درباره جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
اصلا به رو خودت نیار اون شاید با اونا مشکل داره.. نهایتا زنگ‌بزن احوال بپرس نرفتی بگو بخاطر سلامتی و ...

کاری  به قهر اونا ندارم اصلا ب من ربطی نداره این قبل از اونا باهام مشکل پیدا کرده بود و یه عالمه حرف تو دهنم گذاشته بود 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

البته شاید با خانواده شوشو مشکل پیدا کرده نمیاد پایین ن بخاطر تو

نه هر وقت ما میخوایم بریم قبلش زنگ میزنیم اونجاس و صداشون میاد ولی تا ما میرسیم میره خونه خودشون😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر وقت ما میخوایم بریم قبلش زنگ میزنیم اونجاس و صداشون میاد ولی تا ما میرسیم میره خونه خودشون😶

نرو ملاقات 

اینجور ادما هرچقد محبت کنی بیشتر ازیت میکنن

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
مگ حرفی بهت زده ک میخوای زره بپوشی واسش چرا اینجا همه دنبال دعوان  بابا شاید بنده خدا خودش یه ...

عزیزم اخه همه میدونن جنسش خیلی خرابه منم ادمی نیستم ک دنبال این چیزا رو بگیرم چون واقعا بی ارزشه و ارزش نداره ک خودمو ناراحت کنم و همیشه به روی همه میخندم اینم با من جور بود از اون موقع نمیدونم چش شد.من فقط میگم وقتی اومد چیزی به روش بیارم یا نه اصلا من خجالت میکشم باحرفایی ک اون دربارم زده ببینمش