2777
2789
عنوان

بابام داره خیانت میکنه:|

484 بازدید | 30 پست

بچه ها بابام از سال پیش عجیب شده،زمستونا که کار نمیکمه همش با ینفر ثابت بیرونه،هروقتم میخواد بره سراغش کلی خوشگل موشگل میکنه و ادکلن میزنه و اینا:|||

همیشششم واسش وقت داره،بعد واس مامانم فقط داد و بیداد میکنه خیلیم بددهنه باهاش

امروز صبح مامانم میخواست ببینه قبض اومده یا نه،گوشیشو برداشت بعد یه پی ام بود از طرف همون،گفته بود که "میشه ببینمت؟ خودت بیای که بهتر" بعد بابام دید گوشیو دست مامانم شروع کرد داد و بیداد که چرا گوشیمو برداشتی///=

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیادی بدبینی

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

اووووف پناه  بر خدا .تا بوده جنس مردا خورده شیشه داشته.‌اما خانومایی که عقده هاشونو با خراب کردن زندکیه دیگران خالی میکنن میدونن که اینجوری هیچوقت خوشبخت نمیشن؟! بابا کی میخوایم بفهمیم با بدبخت کردن دیگران ما خوشبخت نمیشیم دست بردارید. 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
اووووف پناه  بر خدا .تا بوده جنس مردا خورده شیشه داشته.‌اما خانومایی که عقده هاشونو با خراب کرد ...

اره واقعا

حداقلش بهش اعتماد داشتم:)

ولی مامانم...

بیچاره خیلی سادسسسس

هیچیممم نمیگه

منم دلم گرفته از خیانت های همسرم ده روز زندگی ندارم ..البته چهار ساله یه دختره هی می‌ره هی میاد دیگه اینسری تهدید جدی کردی چون عکس لخت ازش داشتیم ...الان دختره رفته ولی دیشب دیدم شوهر خاک بر سرم التماسش می‌کنه برگرده

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️
منم دلم گرفته از خیانت های همسرم ده روز زندگی ندارم ..البته چهار ساله یه دختره هی می‌ره هی میاد دیگه ...

چرا مردا اینطورین یسریاشوننن

بزن تو دهنش لهش کن

ینی چی مگه ما برده‌ای چیزیم که هرکاری میکنن نگاشون کنیم-_-

منم دلم گرفته از خیانت های همسرم ده روز زندگی ندارم ..البته چهار ساله یه دختره هی می‌ره هی میاد دیگه ...

خدا لعنتشون کنه 😑😑

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

دختره بهش میگه زن داری تو خونه منتظرته و بچت ولی شوهرم انگار نمی‌فهمه ...دیگه دیشب دعوا کلی حرف بهش زدم و قرار بر این شد که من دیگه میرم پیش خانوادم و خیلی تحقیر و کوچیکش کردم بعد دیدم صبح داره می‌ره سرکار یه برگه نوشته روزای خوبمون از امروز شروع میشه ببخشید

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️
چرا مردا اینطورین یسریاشوننن بزن تو دهنش لهش کن ینی چی مگه ما برده‌ای چیزیم که هرکاری میکنن نگاشون ...

دیشب داشتم با یکی از دوستای قدیمم چت میکردم .میگفت طلاق گرفته شوهرش که خیلی هم پولدار و از خانواده سرشناس بوده چندین بار بهش خیانت کرده😑😑