2777
2789
عنوان

نوجوون ها و جوونهای مجرد

201 بازدید | 30 پست

ته کارتتون چقدره؟ 

من بیست تومن در حد برم بیرون اب معدنی

ولی دوست داشتم همیشه شش تومن باشه ک هرچی میوه خوراکی ارایشی یهو لازمم شه بخرم امان از تورم بیپولی ک من مجبورم صبر کنم تا ننم تو کل ماه یروز فقط چند ملیون بریزه منی ک روزانه ملیونی خرج دارم و نمیکنم چقدر بدبختم شما چی؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگه خرجت جداس؟

متوجه نمیشم، باید هر روزی ک بیرون میرم چند میلیون بزنن کارتم ک هرچی خاستم بخرم

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

شاغلم ۱ تومن مونده ک باید پول باشگاه بدم تا اخر ماه فوتوسنتر کنم😭😭😂😂

خب مگه شوهرت نمیده

خب با کارت خودشون بخر یا بگو برات بخرن

کارتشون نمیدن چون ممکن تموم شه پولا، مدیریت میکنن، هروقت بخام ک فقط چیزای ضروریمو میگم پول میگیرم گفتم یبتر ماهی مثلا ده تومن بدین قبول نکردن

500 هزار کلا دارم شاغلم نیستم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یعنی هر روز که بری بیرون چند میلیون خرج میکنی؟یا منظورت هر چند وقت یکباره

اگه پول میدادن بله روزی چن تومن لازم داشتم خرج کنم