2777
2789

سلام دوستان خوبید من واقعا ب راهنمایی نیاز دارم دختر من آبان میشه سه سال و هنوز با دستشویی رفتنش مشکل دارم . تا سه ماه پیش پوشکش میکردم بعد دیگ داخل خونه نکردم و جیش بردن و یادش میدادم ولی اصللاااا نمی‌گفت و فقط تو شلوارش انجام می‌داد پی پی هم ک اصلااااا یا تو شلوار یا میره اتاق خواب . هر چقدر باهاش حرف میزنم گریه میکنم نازش میکنم جایزه میدم بهش اصلآ متاسفانه نمیگه .. حالا دوهفته هست شدیدا حواسم هست از ۱۰ بار ۷ بارشون میگدکه جیش داره و میبرمش ولی پی پی رو همچنان اتاق خواب انجام میده. لگن اموزشی هم براش خریدم اصلا روش نمیره . دوماه دیگ سه سالش میشه و هنوز این بچه انجام نمیده. خیلی دختر باهوشی هست فقط این قضیه رو داره انجام میده هر چقدرم بهش میگم آخه چرا بهم نمیگی چرا زمین جیش میکنی میگ نکردم یا میخنده .. توروخدا بگید چی کار کنم روانشناس کودک میتونه کاری کنه؟ خیلی ناراحتم زندگیمو نجاست ورداشته میخواستم این هفته دیگ خونه تکونی کنم کلی ذوق داشتم ک دیگ داره یاد میگیره ولی الان دیدم اتاق خواب رفته خیلی ریلکس انجام داده 

🤦‍♀️

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا من دیدم یه نفره شعر میخونه برای بچه ها،پسر من یکی دوبار دیده بود بعدش تا چند روز شعرشو میخوند و همش میگفت من بچه خوبم میام دستشویی

منم اول تابستان شروع کردم بگیرمش دیگه یاد گرفته خودش(۳سالشه)

برچسب گرقتیم براش،هروقت میومد تو دستشویی بهش برچسب میدادیم میچسبوند رو دیوار ولی اگه خودشو خیس  میکرد بهش نمیدادیم،حتی اگه گریه میکرد

یکم دیر شروع کردی به اموزش باید صبور باشی از یکسال و نیم شروع میکنن ۳سالگی یاد میگیزن اونم باز گاهی ...

نه خیلی وقته باهاش درگیرم از دو سالگی همش دارم بهش یاد میدم ولی میدیدم نمیخواد نخواستم تحت فشارش بزارم ک نتیجش این شد🤣

تو اینستا من دیدم یه نفره شعر میخونه برای بچه ها،پسر من یکی دوبار دیده بود بعدش تا چند روز شعرشو میخ ...

اره منم شعر دانلود کردم ولی برچسب خریدم براش همرو یک روزه زد باید ندم بهش امروز میرم میخرم براش

لگن شو بزار تو اتاق خواب زوری صد بااار هم بگو بره رو لگن فیلم از گوگل اپارت بهش نشون بده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا