2777
2789

از اون بیشعورها هستن پسرم میگه مامان چندش هستن خوشم نمیاد ازشون بعد اینا زورشون میاد پسرم با این دوتا دوست نیست دائم جلوش میگیرن اذیتش میکنند یا حرف مثبت ۱۸ یا فحش ناموسی میدن من پسرم بخاطر اینا عصرها میفرستم در مغازه داداشم ولی از اون طرف دخترم از کلاس برمیگرده اون واذیت میکنند حرف ها خیلی زشتی میزنند من بارها رفتم به خانواده هاشون گفتم تاثیری نداشته پدرم رفته حرف زده تاثیر نداشته خیلی خسته ام کردن همسرمم هم سه چهار روز دیگه میاد بهش تلفنی گفتم گفت خودم میام سراغ شون درست شون میکنم ولی من از چند تا نحقیق کردم میگن اینقدر بیشعور وبی فرهنگن اصلا براشون مهم نیست بچه شون چیکار میکنه نمیدونم چیکار کنم واقعا پسرمم ۱۴ سالشه یه موقع بالاخره میره بیرون جلوش میگیرن میگن هرچی ما گفتیم باید بگی چشم حتی به خودمم هم داشتم رد میشد فحش میدادن اخه بچه ۱۳ ۱۴ ساله اینقدر بیشعور و رومخ اون روز به مادریکی شون گفتم اگه شوهرم زدشون یا مامور خبر کردیم بعد صدتا صاحب پیدا نکنه ها 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداروشکر که انفد اعصاب داری من مغزم نمیکشه تاحالا صدبار سرشون تو دیوار خورد کرده بودم😂😂

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

چقدر اینا بی شعوری اخهههبگیر یکی بخوابون زیر گوششون

بخدا بعد همون موقع میشن عزیز و پدر مادرهاشون پیدا میشن بخدا اینقدر خسته ام کردن این سه ماه تابستون اعصاب برام نذاشتن اصلا خونه شون تو کوچه ما نیست 

وای خداروشکر که انفد اعصاب داری من مغزم نمیکشه تاحالا صدبار سرشون تو دیوار خورد کرده بودم😂😂

شوهرم بیاد میترسم چون حرف های جالبی نزدن 

نمیشه جابجا بشین. البته اکثر جاها ازشون هست. فقط بیمحلی کنید ..

اخه اصلا برااین کوچه نیستن اخه مگه میشه بچه اینقدر بیشعور باشه 

بخدا بعد همون موقع میشن عزیز و پدر مادرهاشون پیدا میشن بخدا اینقدر خسته ام کردن این سه ماه تابستون ا ...

توی سن 13 و 14 سالگی پسرا دارن به بلوغ میرسن دیگه خیلی به جنس مخالف توجه نشون میدن با چیز های تابو نگران نباش از 18 به بعد درست میشن