2777
2789
عنوان

فروش طلا

428 بازدید | 36 پست

خانوما من یه مقدار طلا داشتم ۹۰ گرم فقط ۶تا النگوم مبپوشیدم موقع خرید ۹۰ گرم بود بعدش گفت باید با شعله بگیرم روش که کثیفی هاش بره و گفت ۵ گرم جرم داشته ممکنه همچین چیزی ۵ گرم خیلیه برای جرم ۶تا النگو بقیه طلاهارو فقط شب عروسیم پوشیدم تمیز بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف شیاد بوده اخه ۵ گرم جرررم

منم‌همینو میگم الان اومدم جلو مغازش ک باز کرد برم پیشش جیگرم سوخت من اینازو از سر ناچاری فروختم یکسالم نیس از عروسیم گدشته فقط یبار عروسی خودم پوشیدم اینم کلاه گداشت سرم ۵ گرمم برا من خیلیه

حس میکنم یه تیکه رو حساب نکرده اخه به گوشوار داشتم شکسته بود و یه انگشتر ک تیکه ای بود حس میکنم کلاه ...

شاید یه تیکه طلا رو ننداخته رو ترازو از عمد

ولی خودش گفته 5 گرم جرم خیلی مسخره همینجا باید اعتراض میکردی

اخه الان بری هم نمیتونی ثابت کنی 

نزدیک 45 م میشده ها

منم از همین تعجب کردم خودم اونجا نبودم اخه هرالنگوم ۵ گرم بوده مگه مبشه ۵ گرم جرم

محاله برو از چندجا بپرس

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شاید یه تیکه طلا رو ننداخته رو ترازو از عمدولی خودش گفته 5 گرم جرم خیلی مسخره همینجا باید اعتراض میک ...

اخه اون لحطه من نبودم همسرم و مادرش و پدرش بودن اونام تو هول ولا بودن وقتی اومدن خونه متوجه شدن نمیتونه زیرش دربره من تیکه های طلامو میشناسم پولم هنوز نزده برام منتطرم بیاد معازه باز کنه بریم پیشش