2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست
ترکی عایا😍

بلی 😍

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
منم همسرم پیمانکاریه با بیمه و ۱۵ سال سابقه میگه ۳ تومن  ولی تو تهران امکااان نداره داره؟؟؟

همسر منم 12 سال سابقه داره بله متاسفانه تهران هم هست امسال شده 2500

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون كالري تثبيته من وزنمو ضربدر ٢٠ منهاي ٢٠٠ كردم 

مرسی عزیزم...من حساب کردم...یعنی روزی ۱٫۴۰۰ کالری میتونم مصرف کنم؟؟

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
عزیزم لازم نیست بگی پول بده که...من همسرم از همون اول ازدواج حقوق ک میگرفت نصفشو برای من میذاشت.الان ...

من دلم میسوزه آخه حقوق شوهرم مشه خوردوخوراک ولباس باورت میشه. میدونم چیمگی 

عزیزم باور میکنی من امسال شلوار جین میخام اما نمیشه بخرم چون قسط ها مون افتاده عقب و قرض داریم وقتی ...

شوهر من داره 

فقط هی میگه میحولم ذخیره کنم ماشین عوض کنم 

منم بهش گفتم خوب بهونه ای گیر اوردی تو اگه فکر ذخیره ای برو تکلیف سهم الارثت رو معلوم کن 

اوه مای گاد نگوو من شوهرم روراست نیس بیخبرم همسرتون تو مخابرات ک نیس احیانا؟

نه .....

من با همه روراستیش گوشیشو وقتی خوابه یا حمومه چک میکنم 😂😂

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
اهااان بیا من با شما کار دارم پیدات کردم🤗 همسرم دقیقا میگه مثل شما بکنیم ماهم من عقدم ببین عزیز ...

این طرز تفکر غلطه عزیز زندگی دونفر باید باهم بسازن اگه وضع مالی شوهرت خوبه اره قبول حرفت ولی اگه عادی باور کن سخته مخارج خیلی بالا بعدم بنده خدا بیاد همه حقوقش بده کرایه خونه خورد خوراک ماهیانه شما قبض اب وبرق چیزی دیگه نمی مونه وبعد شما می گی من کار کنم پولم برا خودم خب ان بنده خدا هم حق داره یه مقدار برا خودش خرج کنه