2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید با خودشه پول نمیده شخصا واسه خودم یه کارت هس که یه مقدار پول میریزه واسه اگه یه وقت نبود چیزی لازم داشتیم بگیریم که اونم زرتی واسش اس ام اس بانک میره نمیشه زیر آبی رفت😁😬

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
والا ما ماهی سه تومن داریم بقیش همش قسط هست سه تومنم ک میشه خورد و خوراک و بنزین  قبلا کارت ی ...

نه والا دو طرفه نیست این حرفا واسه تو کتاباست

به ژن و تربیت اون فرد مربوطه بعضیا دست و دل بازن و بعضی برعکس

ان شالله خدا کمک کنه عزیزم..ولی واقعا چطور میشه با این مقدار ،زندگی چرخوند...قیمتا نجومی شدن   ...

خیلی چیزا تو خونه داریم از چند ماه پیش بوده . خیلی همه چی گرونه 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
همه چیز خودش میخره چیزی لازم داشته باشم باهم می‌خریم.بدم میادپول بگیرم ازش

عزیزم لازم نیست بگی پول بده که...من همسرم از همون اول ازدواج حقوق ک میگرفت نصفشو برای من میذاشت.الان سریع میریزه کارتم.خداشاهده یک بار نگفتم پول بده.

عزيزم تقريبا يك سال كالري شماري كردم و ورزش

کالری شماری؟؟؟ یعنی همونقد ک برنامع میگفت کالری مصرف میکردین...؟؟ پس چرا رو‌من تاثیر نداره

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
پول نمی‌گیرم شاغلم. خرج خونه رو مشترکا میدیم. ماهی یک تومن از حقوق هرکدوم می‌ره تو کارت خرجی خونه. ب ...

اهااان

بیا من با شما کار دارم پیدات کردم🤗

همسرم دقیقا میگه مثل شما بکنیم ماهم

من عقدم

ببین عزیزم این نشونه ی خسیسی مرده؟؟؟

شما رضایت کامل داری ب اینکار؟ همسرت حقوقش چنده؟ بقیه پولش چی میشه؟ و اینکه قدر میدونه؟ یا فک میکنه وطیفته

من خودم راضی نیستم و دوست دارم کارمو ول کنم چون بقیه یه پولی ام میگیرن حالا من بیام یه پولم بدم؟ و شوهرم داره خب

کالری شماری؟؟؟ یعنی همونقد ک برنامع میگفت کالری مصرف میکردین...؟؟ پس چرا رو‌من تاثیر نداره

نه اون كالري تثبيته

من وزنمو ضربدر ٢٠ منهاي ٢٠٠ كردم 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

اهااان بیا من با شما کار دارم پیدات کردم🤗 همسرم دقیقا میگه مثل شما بکنیم ماهم من عقدم ببین عزیز ...

من وقتی وارد زندگی مشترک شدم وظیفه خودم دونستم که همه چیز رو اشتراکی کنم. به حقوق برابر معتقدم و کار برابر. وقتی وظیفه همسرمه که زندگی رو نگه داره من وظیفه خودمم می‌دونم. ما تو همه چیز مشترکیم‌ از جمله کار خونه. شوهرم هم کلا آدم خسیسی نیست زیاد خرج میکنه. البته منم کلا هیچوقت به خرجی گرفتن اعتقادی نداشتم و ندارم. ولی شما باید ببینی چه مدلی بهتر برای زندگیت جواب میده.

من وقتی وارد زندگی مشترک شدم وظیفه خودم دونستم که همه چیز رو اشتراکی کنم. به حقوق برابر معتقدم و کار ...

میترسم همیشه عادت کنه پرتوقع بشه قدر ندونه 

و اگه ی زمان نتونستم کار کنم بهم سخت بگیره