وقتی با دوستاشون دور هم جمع میشن برا همدیگه تعریف میکنن با کی هستن کجا میرن چکار میکنن؟
یکی از دلایلم که با کسی وارد رابطه نشدم همینه مخصوصا اگه همشهری باشه.
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
تعریف دروغ و خالی بندی و گنده گویی میکنن این که وای دختره آویزون کنه ،برام خرج میکنه ،و رابطمون یک ساعت میکشه
تهش ولی مثل مارمولک تیر خورده اند ولی قپی میان
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
لزومی نداره موارد شخصی مطرح بشه حالا ممکنه اعلام بشه رفتم تو رابطه وگرنه جزییات به کسی ارتباط نداره اون بسته به شخصیت اون آدم داره اونم فقط دوست خیلی صمیمی اونم همین جوری گفته میشه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
لزومی نداره موارد شخصی مطرح بشه حالا ممکنه اعلام بشه رفتم تو رابطه وگرنه جزییات به کسی ارتباط نداره ...
بله لزومی نداره ولی برا هم تعریف میکنین،،، مخصوصا اگه رابطه برا سرگرمی باشه