الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
👏👏👏 چون از پدرم تو مخارج کمبود داشتم نمیخوام از همسرم داشته باشم ممنووونم🙏🙏
منم از پدرم هیچ کمبودی نداشتم. ولی خب همون پدر منو طوری تربیت کرد که بدونم فقط و فقط باید یه خودم تکیه کنم از نظر مالی. البته که همسرم زیاد هوامو داره اگر چیزی بخوام یا کادو یا هرچی. ولی خب من از ۱۸ سالگی از بابام هم دیگه نگرفتم😌 موفق باشی همیشه خوشبخت شی
بازم شما میگید پول نمیده شوهر من به من که پول نمیده هیچ ،پول برای منم خرج نمیکنه. خرج آجیا و داداشش و مادر و پدرش میکنه. فکر کنید برای من کادو نمیخره میگه ندارم میره برای خواهرش و بچه خواهرش میخره. پول آرایشگاه و شارژ و ... خواهر و داداشش را میده بعد به من میگه تو درک و فهم نداری که میخوای بری آرایشگاه موهات را کوتاه کنی من پول ندارم
من خیلی عجیبم احتمالن...چون اصلن این حرفا نیست...خودم شاغلم کلن پولمون یکیه...قبلش هم بیکاربودم...هر وقت میخاستم کارتشو میبردم چه پنج هزار چ پونصدهزار..چه ۲میلیون...البته هرگز طمع ب پولش نکردم چون درواقع پول خودم میدونستم..ومنطقی خرج کردم
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
یعنی بازد گدشی همسرا رمزش یه چیز سری باشه...مال من وشوهرم جفتش یکیه...چ لوگو چ رمز عددی
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
اهااان بیا من با شما کار دارم پیدات کردم🤗 همسرم دقیقا میگه مثل شما بکنیم ماهم من عقدم ببین عزیز ...
منموشاغلم..خرج و قسطا باهردومونه هیچ قرار نشخصی نداریم...جدا از بحث مالی کار ب ادم عزت نفس و اعتماد ب نفس میده من عاشق پویایی وحس سرزندگی ام از روزمرگی بدم میاد...بعدم چیزای ک بدست میاد ب اسم منه بیشتر البت😬ودرکل برا ادم قدر شناس خودتو فدا هم کنی عیب نداره...زندگی رو بر پایه این بنا کن ک طرفت خوبه مگر خلافش کاملن ثابت شه