2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست
ما هنوز سر خونه خودمون نرفتیم ولی اصلا نمیتونم ازش پول بگیرم میدونم

اسی من مجرد بودم شاغل بودم اونم تازه استخدام شده بودم دولتی بود ...ولی کلا ادمی نبودم و نیستم ک سرکار دووم بیارم..همون موقع هم ساعت یک نشده کیفم دستم بود برم خونه..با همسرم ک اشنا شدم میخواستم نظرشو در مورد کار بدونم گفت هرجور دوست داری ولی کلا دوست ندارم اذیت بشی سرکار،منم از خدا خواستم باوجود مخالفت خانواده مم استعفا دادم ..ازدواج کردم خودمون شهر کوچیک بودیم والان تهرانم..با این وجود ک ۱۱ سال از زندگیم میگذره اصلا پشیمون نیستم از اینکه از کار اومدم بیرون..از همون اولم حقوق شوهرم نصفش برا من بود بدون اینکه بهش بگم‌حتی اموالی هم ک داریم نصف نصف وشاید بیشترش مال منه...بستگی داره مرد زندگیت چ جور باشه..من اصلا از اینکه همسرم نصف حقوقش برا‌من میزنه حس بدی ندار  .چون همش میگه من هرچی دازم مال توعه ،تو نباشی زندگیم معنا نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من مجرد بودم شاغل بودم اونم تازه استخدام شده بودم دولتی بود ...ولی کلا ادمی نبودم و نیستم ک سرکا ...

نامزد خیلی وضع مالیس خوبه بیش از حد 

من دختری هستم که واقع مثل پرنسس زندگی کردم 

ولی تو خونه خودمون هیچ وقت از بابام پول نگرفتم همیشه مامانم بهم داده در واقع عادت ندارم از مرد پول بگیرم حس عجیبیه برام اون همش به من میگه لب تر کن تو فقط ولی نمیتونم اون التماسم می‌کنه همیشه بهم میگه خیلی سختی تو

من خریدای خونرو انجام نمیدم پول نت و مکالمم با خودشه ماهی 200تم میزنه ب کارتم برا ارشگاهی چیزی ولی لباس اساسی داشته باشم میخره برام مث لباس عروسی و مانتو و اینا ولی لباس زیر و روسری و اینا خودم میخرم

حالا اون چجوریه؟ میرسونه تا آخر راحت؟

من هیچی نمیپرسم، داشته باشیم میخوریم نداشته باشیم نمیخوریم ، اصلا کار ندارم توی خونه چیزی هست چیزی نیست، شده دو ماه توی خونه گوشت نداشتیم ، یک ماه برنج نداشتیم، کلی وقت میوه نداشتیم ، من یک کلمه حرف نمیزنم چون میدونم اگه نداریم چیزی توی خونه یعنی اون پول نداره 

ما هنوز سر خونه خودمون نرفتیم ولی اصلا نمیتونم ازش پول بگیرم میدونم

منم دقیقا مثل تو بودم، از مامانم پول میگرفتم، همون اولین روز عقد به شوهرم گفتم هیچ وقت دستمو جلوی بابام دراز نکردم خودش بهم ماه به ماه پول میداد، هیچ وقت هم دوست ندارم به همسرم بگم پول بده، خودت هرماه یه مبلغی توافق کنیم بدونه اینکه من بخوام بگم برام واریز کن، اونم از همون ماه اول عقد همین کار رو کرد، عزیزم هرجوری بارش بیاری همون جور تا اخر پیش میره، از همین حالا یه ماهیانه مقرر کن بگو خودش برات بریزه