2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 60 پست
من ۲۹ سالمه ده ساله ازدواج گردم. یک پسر سه سالو نیمه دارم و دو ماهه در اقدامم بقیه هم بگین

ممنون زهرا جون,منم 34 سالمه 5 ساله ازدواج کردم بچه ندارم ساکن کرج هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روزهایی اقدام داشتی عزیزم ؟

من دیگه از ۴_۵روز بعداز پاکی یروز درمیون اقدام میکنم تابعد تخمک گذاریم ،شماچی؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

من امروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشم رو بگیرم گفت تیروییدت مشکوکه باید مجدد ازمایش بدی که دوباره ازم خون گرفتن خیلی نگران شدم کسی توی این زمینه تجربه داشته یعنی واسه باردار شدنم مشکل پیش میاره؟

من ۲۹ سالمه ده ساله ازدواج گردم. یک پسر سه سالو نیمه دارم و دو ماهه در اقدامم بقیه هم بگین

عزیزم ببخشید شماک پلی کیستیک هستی دکترتون گفته باردار میشین؟منم مث شمام خیلی میترسم بچه هم ندارم 

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
من امروز رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشم رو بگیرم گفت تیروییدت مشکوکه باید مجدد ازمایش بدی که دوباره ازم ...

انشاالله که تیروئید نداری ولی اگرم داشتی قرصات و سروقت بخوری و تحت کنترل نه مشکلی پیش ننیاد انشاالله

عزیزم ببخشید شماک پلی کیستیک هستی دکترتون گفته باردار میشین؟منم مث شمام خیلی میترسم بچه هم ندارم&nbs ...

هنوز دکتر نرفتم امشب سونو واژینال بودم

بهش گفتم وضعم چطوره گفت خفیفه نگران نباش

سه شنبه جواب پاپ اسمیر و از خونم میاد بعد همرو باهم دکتر میبرم ان شاالله

من یک بچه دارم نمیدونم این پلی کیستیک از کجا اومد!

انشالله یعنی دارو بخورم میشه بچه دار شد

اره منم تیرویید دارم ولی فقط تیرویید نیست مشکل خودایمنیم دارم که بدنم جسم خارجی مثل جنین و قبول نمیکنه😔