2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 60 پست
انشاالله که تیروئید نداری ولی اگرم داشتی قرصات و سروقت بخوری و تحت کنترل نه مشکلی پیش ننیاد انشاالله

اخه شنیدم توی بارداری اگه تیرویید داشته باشی روی ذهن بچه تاثیر میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دکتر نرفتم امشب سونو واژینال بودم بهش گفتم وضعم چطوره گفت خفیفه نگران نباش سه شنبه جواب پاپ ا ...

منم نمیدونم چطوری گرفتم

عزیزم اگ بخاییم اقدام کنیم باید پاپ اسمیر و این چیزا بدیم؟

منم گف خفیفه سه ماه بعدش گفت ضعیف شدن حتمن برو دکتر خوب ک بتونه کنترلشون کنه اخه درمان نداره که

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
اخه شنیدم توی بارداری اگه تیرویید داشته باشی روی ذهن بچه تاثیر میزاره

اره درصورتی ک تیروییدت تحت کنترل نباشه و ازحد نرمال بالاتر باشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
اره منم تیرویید دارم ولی فقط تیرویید نیست مشکل خودایمنیم دارم که بدنم جسم خارجی مثل جنین و قبول نمیک ...

خواهر من رماتیسم داره که اونم بیماری خود ایمنیه اما یه پسر بدنیا اورد 

اره خسته کننده اس ولی شنیدم اینجوری  بهتره

نه اینجوری هم خودت هم شوهرت خسته میشین دکترم بمن گفت از سه یا چهارروز بعد پاکی یروز درمیون بمدت ده شب اقدام کن 

خواهر من رماتیسم داره که اونم بیماری خود ایمنیه اما یه پسر بدنیا اورد 

منم جدیدا خودم به کشف رسیدم ک قطره ویتگنوس هورمونارو تنظیم میکنه یبار خوردم انتی تی پی اوم اومد پایین اینماهم خوردم ک بیاد پایین

نه اینجوری هم خودت هم شوهرت خسته میشین دکترم بمن گفت از سه یا چهارروز بعد پاکی یروز درمیون بمدت ده ش ...

اره دقیقا انشالله که این ماه باردار باشم اما اگه نشدم از ماههای بعد اینجوری میرم اقدام 

ازمایش مجدد ازم گرفت انشالله که تیرویید نباشه دعا کن برام عزیزم 

انشاالله ک نباه اگرم بود نگران نباش من خواهرشوهرام همه تیروییداشتن خالم داشت مامانم داشت همه بچه هاشون سالمه سالم

منم نمیدونم چطوری گرفتم عزیزم اگ بخاییم اقدام کنیم باید پاپ اسمیر و این چیزا بدیم؟ منم گف خفیفه سه ...

زن متاهل هر سه سال باید پاپ اسمیر بده

یعنی جرو پروتکل های پزشکیشونه

منکه با کمال ناراحتی دادم قبل بچه اولمم یکبار رفتم اینم دومین بارش بود

من ده سال پیش هم پلی کیستیک داشتم ولی فکنم یک سالم نشد کلا هیچ اثری ازش نبود و باردار راحت شدم الان دوباره اومده شیطون  

اره دقیقا انشالله که این ماه باردار باشم اما اگه نشدم از ماههای بعد اینجوری میرم اقدام 

انشاالله به امیدخدا❤😘