2777
2789
عنوان

بعد از دنیا اومدن بچه دومم...😔😔😔

1133 بازدید | 64 پست

بچه ها من هفتم مهر زایمان داشتم و پسر دومم دنیا اومد. بچه اولم خیلی عصبی شده خودمم همینطور. توی تاپیک قبلم گفتم هممون کرونا گرفتیم از یکی از فامیل هامون توی همین روزای زایمان من یه عالمه بدبختی رو سرمون هوار شد به خاطر همین شوهرم خیلی خیلی الان حالش بده و اعصاب بچه ها رو نداره نه اعصاب گریه های اینو نه شلوغ کاری های اونو. من الان دارم هم مریض داری میکنم هم شلوغ کاری های پسر بزرگم هست که دو سالشه هم نی نی داری خیلی برام سخته ولی الحمدلله حالااین وسط دلم وااااقعا برای پسر بزرگم میسوزه دلم خیلی براش کبابه. من هر روز قبلا میبردمش بیرون دور دور کلی براش کتاب میخوندم قصه میگفتم باهاش بازی میکردم ولی نمیدونم چرا انقدر اعصابم الان ضعیف شده امروز دیگه زدمش😭😭😭😭 چون دیگه آخر شب عذای توی دهنشو ریخت روی فرش و پخش کرد همه جا دیگه با این کارش کاسه صبرم لبریز شد و یکی آروم زدمش بچم خیلی گریه کرد تروخدا یه کم دعوام کنید یه کم باهام حرف بزنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی به صحبت کردن با یکی مثل خودم نیاز دارم لبریزم بچه ها ترو به امام عصر قسمتون میدم برامون دعا کنید شوهرم حالش بهتر شه یه کم شرایطمون آروم شه بتونم مثل قبل باشم بچم این چند روز عصبی شده 😔

عزیزم تو زایمان کردی بدنت ضعیفه 

خودت رو سرزنش نکن مامان خوب

این دوران میگذره عصبی شدن پسرتم طبیعیه چون جایگاه خودشو تو خانواده تون از دست داده تا به شرایط جدید عادت کنه طول میکشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

سزارین بودی چقدر پول دادی؟

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

عزیززززم خیلی شرایطت سخته درکت میکنم....

چقدر سختی کشیدی ...

برات صلوات میفرستم ....

تا میتونی فعلا استراحت کنید ...

بچه ها ریختو پاش کردن بیخیالللل باش ....

اگه تونستی خونه رو مرتب کن.

غذا هایی بپز که زیاد دنگو فنگ نداشته باشه تا هم خودت هم بچه ها استراحت کنید .

شوهرتم عصبی شده ...حق داره...

من شنیدم کرونا از نظر روحی خیلی عصبی میکنه ادمو