2777
2789
عنوان

پولدارشدن یهویی😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 27556 بازدید | 70 پست
خاک‌توسرشون

اینارو که من میشناسم گنج پیداکردن عجیب غریب اصلا یه وضعی ها هم خودشون هم اطرافیانو سیر کردن/منم دلم پول میخوا ولی راضی نیستم بچه هام حروم بخورن

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک ندارم دوست گلم

چه خلافیهردر بیار ما هم بریم خلاف کنیم پولدار شیم مردییم از بی پولی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اول خودت قراربده.....

عزیزم من قصد توهین به شما رو نداشتم

ولی تصور کنید وقتی انرژی و زمانی که میتونید صرف زندگی خودتون و لذت بردن از داشته هاتون بکنید رو صرف زیر ذره بین بردن از نزدیکانتون میکنید روحتون رو فرسوده میکنید.

به هر حال این طبیعیه وقتی شما درگیر کسی باشید که تو رفاهه خودتون رو ناخوداگاه باهاش مقایسه میکنید و چه بسا که آزرده بشین...

باز با همه این تفاسیر مصلحت زندگی هر کس با خودشه

براتون آرزوی سلامتی دارم🌺

هرجایی میریم‌ازشوهرم‌میپرسن داداشت روگنج نشسته انقدرخرج‌میکنه.....شوهرمم هیچی نمیگه....اره خب راست و ...

اره شما هیچی نگین  حرف و حدیث زیاد میشه این وسط حرفی که نزدیک بزور پیچپونن تو دهنت میگن فلانی گفته و فلان 

عزیزم من قصد توهین به شما رو نداشتم ولی تصور کنید وقتی انرژی و زمانی که میتونید صرف زندگی خودتون و ...

آزرده نیست برام دوست من.....چرافک‌میکنی من آزردم....دارم‌میگم‌انشالله خدابیشتربده بهش بده نوش جونش والاااا

عداب وجدان‌بعدش چی خواهر

چه عذاب وجدانی .اینجور ادما راحت زندگیی میکنن .من دختر عمه ام شوهرش میلیاردر هم رد کرد از راه خلاف پولدار شدن الان هر جایی از ایران بگی خونه دارن.شمال فقط ۸ تا خونخ دارن.هر دفعه هم دختر عمه ام عین عقده ای ها خونه جدید میخره عکس میزاره پز میده که خونواده شووهرش بسوزن

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چه عذاب وجدانی .اینجور ادما راحت زندگیی میکنن .من دختر عمه ام شوهرش میلیاردر هم رد کرد از راه خلاف پ ...

از راه خلاف مواد منظورم نیستا .

رشوه گیره .

۸تااااااا خونه....خدابه بعضیایکیشم نداده

۸ تا خونه فقط تو شمال.یه خونه تو شمال داره نزدیک چند ملیارد تو ارزونی خرید بخاطر مزایاش الان خیلی گرون تر شده.

عدالت خداست دیگه به یکی انقد میده که نمیدونه چیکار کنه به ماهم نمیده بازم نمیدونیم چیکار کنیم