بچه ها کسی هست بینتون یهویی پولدارشده باشه؟مثلا یکیش برادرشوهرم....چوپون بود با۵۰تاگوسفند گاهی وقتاپول کممیاورد ازشوهرم میگرفت،،بعداین داداش بزرگه تصمیم میگیره بابقیه داداشا گاوداری راه بندازه...گوسفنداشومیفروشه وپولامیزارن روهم شروع میکنن...بع ۳سال نکشیده گاوداریشون وشراکتشون ازهم میپاشه وهرکی میره سریه شغلی،،،این برادرشوهرم رفت گمرگ زندگیش ازاین رو به اونرو شد بقرآن.....بچه هاشون واسه مجلس یه دست لباس داشتن واسه خونه هم دو دست همه میگفتن به جاریم خسته نشدی ازاینهمه لباس تکراری،،،درهفته۱بارگوشت وبرنج داشتن خودم میدیدم...اماالان درعرض۲سال که رفته گمرک.توحیاطشون که بزرگ بود یه خونه درست کردن.ماشینش وانت بودعوض کرد زانتیاخرید.گوشی اپل دستشه.خونه مشهدخریده.خونه خودشوکلا ازاین روبه این روکرده کل اثاث خونه رو عوض کرده مبل وتخت وفرش و....واسه پسربزرگش ماشین خریده ۹۰میلیون.گوشی ۲۰میلیونی دست پسرش.سرویس طلاهم از الان واسه عروس آیندش خریده...دست زن ودخترشو پرطلاکرده.واسه پسر۸سالش هفته ای یه دست لباس شیک وگرون میخره.هفته پیش براش یه ۴چرخ(اونااینجوری میگفتن)خریده که بره بازی کنه باهاش توکوچه ۷۰میلیون😱😱😱خونه باباشم(پدرشوهرم) یه دستی زد براشون...هر۳ماهی یبارهم یه گوسفندمیکشه....برنج ۵کیسه باهم میخره.روغن جینی میخره.وسایلای پذیراییش همه مس هستن...اینمبگمکهکل مردم روستای شوهرم ازاین تغییرناگهانی برادرشوهرم شوکه شدن و حرف وحدیث زیادبراش درست کردن....اینمبگم همون اوایل پولداریش یه۲هفته ای بازداشتگاه بردنش...الله اعلم ...شوهرمکه ازچندجاشنیده بودبحث خلاف واینجورچیزابوده
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..