2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید کمکم😭😭😭

91 بازدید | 10 پست

دوستان من ۱۹ سالمه تاحالا رل نزدم .

بعد چند وقت ی پسریو دیدیم از هم خوشمون اوند از من کوچیک‌تر بود 

۴ ماه دنبالم بود 

ولی من میگفتم نه . تا اینکه بالاخره متقاعدم کرد. رل زدیم ۵ ماه باهم بودیم خیلی خوب بود.

هیچی نداشت ولی من کنار اومدم باهاش ن ماشینی ن کاری ن درسی هیجی 

تا اینکه بعد ۵ ماه عوض شد کلا 

کم‌توجه شد کمتر زنگ میزد پیام میداد . انلاین بود جواب منو نمیداد خیلی بهش گفتم .

ولی بی حوصله بود حرف قشنگم نزد دیگ میگف حوصله ندارم

تا اینکه من گفتم میخوام کات کنم ولی دلم نیومد تقریلا ۳ ۴ بار گفتم . هی باهاش حرف زدم دوستام حرف زدن باهاش میگفت درست میکنم 

ولی درست نشد ی شبم گفتم کات ولی طاقت نیاوردم دوبارع پیام دادم .

شبش دوبارع همون اش و همون کاسه فرداش گفتم بیا حرف بزنیم نمیدونم فک کرد من میخام کات کنم 

گفت من میخام کات کنم دیک بم زنگ نزن 

من هنگ بودم . اومد گفتم کات گفت اره بعد دید گریه میکنم گفت شوخی کردم بعد دوباره گفت شوخی کردم بعد دوباره گفت کات 

بعدش دوبارع دلش نیومد گفت ۲ ۳ روز دور باشیم از هم قدر همو بدونیم 

دوستمم زنگ زد بش گقت میخام قدر همو بدونیم دوسش دارم 

ولی دیگ نیومد 

من چکار کنم؟

تورو خدا بهم کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای این آدم فقط یک سرگرمی بودی ...

سنت هم کمه .. تا حالا نشده از خودت بپرسی ما که رل زدیم قرار چه اتفاقی بیفته؟ یعنی هدفتون اصلا از رل زدن چیه ... پسرا رو نمی‌دونم اما دخترا معمولا با این هدف که با اون شخص ازدواج کنن وارد رابطه میشن ...

عزیزم اون آدم که هیچی نداره به دردت نمیخوره ...

بلاکش کن ... اون لیاقت مهربونی و عشق تو رو نداره.. خدارو شکر زودتر جدا شد... 

ولی تو نباید قبول میکردی ... من خودم با یکی سه سال پیش رل بودم ... اون آقا خیلی عذابم داد ... خودم کات کردم ... سه ماه بعدش سراغم اومد .. حتی تو این سه سال عیدها بهم پیام میده که شاید من راضی بشم ببخشم و باهاش برگردم اما قبول نمیکنم .. فکر می‌کنی چرا ؟ چون آرامش خودم واسم مهمه ...وقتی میبینی اون پسر لیاقتت رو نداره باید خودخواه بشی ...

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

عزیزم برای این آدم فقط یک سرگرمی بودی ...سنت هم کمه .. تا حالا نشده از خودت بپرسی ما که رل زدیم قرار ...

من میگم شاید من مقصرم اینقدر گفتم کات سرد شدع 

دفعه اول افتاد گریه

دفعه دوم گفت درست میکنم 

ولی رفت پشت سرشم نگاه نکرد

من میگم شاید من مقصرم اینقدر گفتم کات سرد شدع دفعه اول افتاد گریهدفعه دوم گفت درست میکنم ولی رفت پشت ...

حالا همه اینا رو بیخیال ... عزیزم جوابمو ندادی هدفتون از رل زدن چی بود ؟ 

حالا اگرم مقصر باشی خوب کاری کردی در واقع به خودت لطف کردی ... اون که هیچی نداره آس و پاس .. جز اینکه آخرش تو افسردگی می‌گرفتی ... دقیقا تو این رابطه چه نفعی برای تو داشت ؟ 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

حالا همه اینا رو بیخیال ... عزیزم جوابمو ندادی هدفتون از رل زدن چی بود ؟ حالا اگرم مقصر باشی خوب کار ...

همه دخترا قطعا قصدشون ازدواجه 

با امید وارد رابطع میشن 

ولی اون هر وقت حرفش میشد میگف زودههه سنمون کمه 

۶ ۷ سال دیگ

همه دخترا قطعا قصدشون ازدواجه با امید وارد رابطع میشن ولی اون هر وقت حرفش میشد میگف زودههه سنمون کمه ...

شاید الان جدا شدید یا خیلی دوستش داری نتونی با عقل بهش فکر کنی ... اما مطمعن باش بهترین کار همین کات کردن بود ...متاسفانه یکی از دوستان من چون دوست پسرش تهدیدش کرد که عکس هاش و پخش می‌کنه راضی شد با پسره ازدواج کنه ... تو سن بیست و یک سالگی وقتی دیدمش پیر شده بود و دو تا بچه داره ... اون موقع شوهرش بیکار بود .... بیا یکم عاقلانه فکر کنی ... الان روز به روز قیمت همه چیز بالاتر میره ... تو فکر می‌کنی تو اون سن که کار نداره تا هفت سال می‌تونست خودشو جمع و جور کنه ؟ تازه کاری هم نداره... 

اینا همش چرندیاته...

شاید الان جدا شدید یا خیلی دوستش داری نتونی با عقل بهش فکر کنی ... اما مطمعن باش بهترین کار همین کات ...

خداروشکر ما همش میرفتیم کافه حتی همو بوسم نمیتونستیم بکنیم بخاطر بی عرضگی آقا 

چیزی ازم نداره ک پخش کنه 

مرسی از لطفتون دوست عزیزم