2777
2789
عنوان

خواهرم میگه تو خواهر ما نیستی

264 بازدید | 18 پست

من قبل ازدواج با شوهرم برنامه مهاجرت داشتیم و ازدواج کردیم و شوهرم رفت تا من با پیوست برم و الان رفتنم نزدیکه 

خواهرم میگه ما سه تا خواهر بودیم مامان ازدواج نکرد بخاطر ما و تو از روزی که گفتی میخوای بری مهرت از دلم رفت و دیگه تو رو مثل خواهر خودم ندیدم 

دو تا خواهرم ازدواج کردن 

بنظرتون حقمه؟شنیدن این حرفا؟حتی مامانمم بهم اهمیت نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجبهر ادمی میتونه برای زندگیش تصمیم بگیرهچه خواهر غیرمنطقی و عجیبیمیخواستی بگی بدرک😂

من خودم خیلی وابسته بودم و بعد ازدواجم مدت طولانی افسرده شدم ولی همیشه بنظرشون من بی عاطفه بودم

من خودم خیلی وابسته بودم و بعد ازدواجم مدت طولانی افسرده شدم ولی همیشه بنظرشون من بی عاطفه بودم

اتفاقا اونا عجیبن و کلا فرهنگ ایرانی بچه رو وابسته بار میاره

کشورای جهان اول بچه از ۱۸ سالگی میره دنبال زندگیش اینجا تا ۴۰ سالگی وبال گردن پدرمادر

ول کن بابا برو زندگی کن

تو مسئول انتخاب مادرت نیستی

مگه تو بهش گفتی ازدواج نکن؟ میخواست بکنه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اونا دلتنگت هستن و اینطوری میخوان بی اهمیت جلوه بدن ماجرارو ، از طرفی گاهی آدم‌ها نمیتونن به درستی کلماتشون رو بچینن...

شما به مسیرت ادامه بده و ترجیحا نزدیکشون نباش یه موقع خداحافظی بدی براتون پیش نیاد.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اتفاقا اونا عجیبن و کلا فرهنگ ایرانی بچه رو وابسته بار میارهکشورای جهان اول بچه از ۱۸ سالگی میره دنب ...

خیلی دوسش دارم وابستشم ولی شوهرمو دوست دارم و نمیخوام هم توی ایران بمونم

خواهرم که میگه خواهرم نیستی

مامانم میگه هرکار میخوای بکن