2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه دوستم نداره قرص خوردم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 79 پست
😭😭😭😭خسته شدم ازین زندگی همش با دوستش برنامه مهاجرت میچینه اصلا اسمی از من نمیاره

وا خب مرض داشته زن گرفته میخاد با دوستش مهاجرت کنه

ببین با خودش چند چنده

اگ پشیمونه و‌زوری مونده الان بهتر از بعد عروسیه

جدا شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭من خیلی ضعیفم نمیتونم دوسش نداشته باشم

ضعیف نیستی،اینم راه حل داره

فعلا برو معدت را شست و شو بده،حالت بهتر بشه

بعد درباره اینکه چطور برخورد کنی صحبت میکنیم

حتما برو اورژانس بعد بیا همینا تگم کن از سلامتیت بهم خبر بده🌹🌹

سعی میکنم کمکت کنم

ضعیف نیستی،اینم راه حل دارهفعلا برو معدت را شست و شو بده،حالت بهتر بشهبعد درباره اینکه چطور برخورد ک ...

میشه درخواست بدی صحبت کنیم 😔😭

دیت کردم گلوم آوردم بالا اما معده درد گرفتم 

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

ضعیف نیستی،اینم راه حل دارهفعلا برو معدت را شست و شو بده،حالت بهتر بشهبعد درباره اینکه چطور برخورد ک ...

توروخدا درخ‌استم قبول کن کسیو ندارم باهاش حرف بزنم 😭😭😭

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

احمقی دیگه چی بگیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اه اه اه

چقدر لوس

پاشوجمع کن خودتو 

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

این کارا چیه میکنید؟ شما که انقدر بچه اید چرا ازدواج میکنین؟

تو زندگی مشترک یه عالم مشکل هست 

همه زن و شوهرا همینطورن یه روز یه دعوا میکنین همو جر میدین فردا از بغل هم نمیرین اون ور 

پس ما بیایم برای هرکدوم از این بحثا بگیم شوهرمون دوسمون نداره بریم قرص بخوریم؟؟