2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی نکن با این قط رابطه نکن ادم نیست من جاریم اینجوری بگه زندش نمیزارم

قطع رابطع ایم این اومد اونجا وگرنه من اصلا نمیرم  جایی ک اون هس

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
عزیزم من فحش ندادم

میدونم ولی جاری استارتر مشخصه بیشخصیت و بی فرهنگه اینکه شما بخاطر این خصوصیاتی ک داره بهش گفتین دهاتی درست نیست از کلمه دهاتی نباید برای نشون دادن بی فرهنگیه ادما استفاده کنیم 😊

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
اصلا حال نمبده این انقدر بی شخصیته من قبلا با کاربری قبلیم چتاشو گذاشتم شوهرمو بوسیده بود بهش تذکر د ...

چقدر عجیبی تو ک بازهم حاضری همچین شخصیتی رو ببینی و یا همصحبت باشی

من بودم از همونموقع علنی ب برادرشوهرم میگفتم شما کی میرین ک ما نیایم؟

چند سالشه این بی فرهنگ امازونی

من ۲۰ اون ۳۳

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
آره والا ولی نمیفهمه، شایدم میفهمه بازم کارشومیکنه🤔

ولش کن بابا.اگه واقعا اذیتت میکنه و خودشم زده به نفهمی شمام بی اهمیت باش بهش 

باور کن این حرص ها ادم رو بیمار میکنه خیلی سودمند هستن ادم به خاطرشون مریض هم بشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
والا دهاتیا خیلی تمیزن خیلی زیاد از خیلی شهری ها و کثیفی بودن ربطی ب دهاتی بودن و شهری بودن نداره ...

حالا چرا ریختین سر من بیچاره

بابا منظور من از دهاتی همون بیشخصیت و بیفرهنگه

😘😘😘

خوب و بد همه جا هست

بخدا مادر خودم تا قبل از دواج روستا بوده هنوزم خونه بابابزرگم اونجاس

ولش کن بابا.اگه واقعا اذیتت میکنه و خودشم زده به نفهمی شمام بی اهمیت باش بهش  باور کن این حرص ...

سعی میکنم امیدوارم موفق بشم

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست