2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 131 پست

اگر همون اول که آشغالاش رو ریخت تو کیفت بهش تذکر داده بودی کار به اینجا نمیرسید من اصلا به جاری جماعت رو نمیدم😡

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
اصلا حال نمبده این انقدر بی شخصیته من قبلا با کاربری قبلیم چتاشو گذاشتم شوهرمو بوسیده بود بهش تذکر د ...

تو همونی هستی که گفته بود با فلانی رفیق بودی؟

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش ک انقدر بی شخصیته میگف هرکار دلم‌بخواد میکنم ببینم چ گوهی میخوای بخوری برادر شوهرم ازم عذر خواه ...

ازین ببعد هماهنگ کن باخانواده شوهرت

مثلا بشوهرت بگو ب داداشش بگه ک همزمان نرین

عزیزم منظور من این نیس ک تو دهات بزرگ شده  از دهاتی ب عنوان استعاره استفاده کردم وگرنه همه خا ...

حرف شما درسته ولی وقتی لفظش بیان میشه ادم ذهنش میره سمت توهین به روستایی های عزیز

موفق باشید دوست عزیز 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اصلا حال نمبده این انقدر بی شخصیته من قبلا با کاربری قبلیم چتاشو گذاشتم شوهرمو بوسیده بود بهش تذکر د ...

همونجا که همسرتونو بوسید همسرت باید میزد تو دهنش که دیگه جرات نکنه همچین کاری کنه

جدی میگی بهش متلک میندازی؟؟!!

آره والا ولی نمیفهمه، شایدم میفهمه بازم کارشومیکنه🤔

هیچی تودنیا قشنگترازاین نیست که صب چشام به روی عشقم بازبشه💏وهیچ چیزی باارزش تراز ثمره های عشقمون نیست

خیلی کودنه  بخدا  اگه من بودم  تا سیاه و کبودش نمیکردم ولش نمیکردم خدارو شکر جاری ندارم      وای اخه ادم چقدر میتونه بیشور باشه میزدی استخوناشو در میوردی وااااااای حرصم میگیره توهم اشغالی خونه رو میوردی خالی میکردی توسرش

وا یعنی چی شوهرش نزد دهنش یه معذرت خواهی ساده کرد فقط

شوهرش انقدر کتکش میزنه اصلا درست نمیسه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
والا دهاتیا خیلی تمیزن خیلی زیاد از خیلی شهری ها و کثیفی بودن ربطی ب دهاتی بودن و شهری بودن نداره ...

جون جون😍

ناف اصفهان کجاشه؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃