2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 131 پست

من خودمو اونجا تصور کردم یلحضه اخه این کار جاریت با جادری من مونمیزنه.جاریم چادرعروسیمو ک سفید بود دادن بهش بدوزه زیرپاش گذاشته تو مغازش کشیده روزمین  و با نخ مشکی دوخته .گندای دیکشو نگم که حالتون بهم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمامن از همتون معذرت میخوام من اشتباه کردم گفتم دهاتی جون خودم منظورم اون چیزی ک برداشت کردینم ن ...

آخی عزیزم بیا بوس به کله ات 😍😘😉 البته کروناس جاخالی بده رد شه

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
آخی عزیزم بیا بوس به کله ات 😍😘😉 البته کروناس جاخالی بده رد شه

جا خالی چرا گلم

خیلیم چسبید😍😍

خدایی من انقد انتقاد پذیرم خودم تعجب میکنم

مرسی ک منو متوجه اشتباهم کردین

من بودم جیش میکردم تو ساکش😂

صداشم درنمیاوردم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
جا خالی چرا گلم خیلیم چسبید😍😍 خدایی من انقد انتقاد پذیرم خودم تعجب میکنم مرسی ک منو متوجه اشتبا ...

خخخخخ اول هم من زدم تو برجک 😂😂😂😂😂 نه ولی خدایی باید سعی کنیم این کلمه رو از رو زبون مردم بعنوان فحش و با جنبه تخریبی  برداریم 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
سی و سه پل    

منم اصفهانم

یه جوک خوندم، میگفت ناف تهران کجاس؟ گفت یذره پایین تره برج میلاد😂

اصفهان بیل بیلک نداره، پس نافم نداره🤣🤣🤣🤣

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
آره والا انقد تولفافه بهش تیکه انداختم نفهمیده خسته شدم😁😁😁

ننداز ،گناه داره

منم جاریمو تازه بعد سیزده سال شناختم ،

این ماه رمضان که افطار دعوت کرده بودم خودش کلی 

درد دل کرد و رفتارها و اعمالش بر علیه من و شوهرم و بچه هامو ، تو خانواده ی شوهر اقرار کرد

قشنگ آفتابه برداشت تو حس خواهری و محرم اسراری که بهش داشتم.

هنوزم بعد چند ماه تو شُک و بهت هستم.

مگه میشه ،آدم اینقدر بازیگر قهار ؟

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..