2777
2789
عنوان

جاریه احمق من گند زد ب همه چیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 131 پست
شوهرش انقدر کتکش میزنه اصلا درست نمیسه

به نظرم شوهرش نباید بزنتش باید با احترام‌و عزت بندازتش تو‌کوره آدم سوزی...

این کیه دیگه اما من بودم تک تک لباساشو با سیگار توری می کردم براش..بعد میومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی جاری استارتر مشخصه بیشخصیت و بی فرهنگه اینکه شما بخاطر این خصوصیاتی ک داره بهش گفتین دهات ...

کدوم کاربر باعث شده لغو کاربری بشی؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چقدر عجیبی تو ک بازهم حاضری همچین شخصیتی رو ببینی و یا همصحبت باشی من بودم از همونموقع علنی ب برادر ...

من اصلاااا باهاش رفت و امد ندارم اونجاام داشن

تم بر میگشتم پدر شوهرم گف حلالت نمیکنم بری بخاطر من بمون ک اینجوری شد بعدش خواهر شوهرم‌گف پدر سوهرم بهش گفته مهمونی احترامت واجبه اما دیگ نیا خونه من تو فقط اختلاف میندازی

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
حالا چرا ریختین سر من بیچاره بابا منظور من از دهاتی همون بیشخصیت و بیفرهنگه 😘😘😘 خوب و بد همه ج ...

نکن خرابترش نکن عزیزم البته مقصر شما نیستی این کلمه تو فرهنگ ما جای خودش نیست و اومده تو دسته کلماتی ک واسه تخریب و توهین استفاده میشه

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
شوهرش انقدر کتکش میزنه اصلا درست نمیسه

واو 

چی بگم البته من محض مزاح گفتم

حالا شما رو اذیت کرده ولی خدا حالشو خوب کنه اوکی بود اینجوری نمی کرد 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
همچین بچه هم نیست گفتم الان15سالشه با این رفتارای چندشش

من جای بچشم والا دوتا بچه داره چ ۱۵ ای

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
کدوم کاربر باعث شده لغو کاربری بشی؟؟

خخخخ تو همه تاپیکا ازم میپرسن 

محمد حسن بود اسمش 

تو تاپیکم صدبار نی نی یارو تگ کرد گفت نی نی یار بیا این داره راجع ب رئیس جمهور حرف سیاسی میزنه 😐😐 من فقط لینک یه خبر رو گذاشته بودم

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
خودش ک انقدر بی شخصیته میگف هرکار دلم‌بخواد میکنم ببینم چ گوهی میخوای بخوری برادر شوهرم ازم عذر خواه ...

چقدر وحشیه

تو باید همون موقعه ک اون اومد از خونه میزدی بیرون میگفتی تا فلانی اونجا باشه من نمیام ک ضایع بشه دختره ی پررو

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 
۳۳سالشه اینقدر مغزش کوچیکه

ما ترکیم اما من بلد نبستم صحبت کنم اون لره اونم نمبتونه صحبت کنه همش ب من میگ تو دروغ میگی بلدی در حالی و خداساهده من هیچی ن میفهمم ن مبتونم صحبت‌کنم

سعی میکنم امیدوارم موفق بشم

اره ببین من یه جاری دارم منو مینینه محل نمی کنه سلام میدم جواب نمیده هرجا اون باشه بعدش حال من بد میشه دختر خواهر شوهرم گفت که چون تو زندگیت خوب هست اون اینجوری می کنه واقعا طفلی زندگیش از هر لحاظ بده بعد این حرف حتی دلم هم واسش سوخت رفتارش درست نیس ولی خب ادما فرق دارن جاری شما هم حتما ازش حالا تو هر چی سر هستی که داره اذیتت می کنه به نظرم بیشتر دل سوزی داره منطورم اینه ادم دلش به اینجور ادما میسوزه

خدا کنه همه خوشبخت باشن که هیچ کی به خاطر حس کمبود با طرف مقابل بدرفتاری نکنه 

ما ترکیم اما من بلد نبستم صحبت کنم اون لره اونم نمبتونه صحبت کنه همش ب من میگ تو دروغ میگی بلدی در ح ...

وااا حالا برفرض که دروغم بگی به اونچی میرسه بهش بگو هم میفهمم هم بلدم بتوچه دلم نمیخواد وقتی تو هستی صحبت کنم