_r_a_s_t_a مدیر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 811 عنوان زرده تخم مرغ برای رحم | مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 42 پست سلام خانما ، تاحالا امتحانش کردید ؟ برا عفونت خوبه؟ زرده تخم مرغو بزاری روی نوار بهداشتی بعد تا صب بمونه ، زرده رو پخش کنم بزارم یا همونجوری کامل؟ برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺 1399/07/18 | 23:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 ای جانم خدا حفظشون کنه براتون زرده رو مثل استارتر رو نوار بهداشتی گذاشتی؟ چه مدت باید باشه؟& ... شب تا صبح بمونهصبح دوش بگیر🌺 نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
طراوت_خانوم عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1532 ممنونم عزیزم بله روزی که از پریودی پاک شدم دوشب این کارو کردم از فرداشبش اقدام... شاید تخم م ... ممنون خانم گل جواب دادی انشالله همیشه درکنار خانواده شاد و سالم باشین❤️🥰 الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12852 من شنیدم زمان قدیم وقتی زائو بعد ۱۰ روز میرفته حمام یه زرده رو میزاشتن رو یه پارچه تمیز و زائو مینشسته روش برای بهبود زخم و عفونت این نیز بگذرد...
ahllamhoseini236 عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 45 این کار باعث میشه رحم و تخمدان گرم بشه برای عفونت نشنیدم اما چندنفر رو میشناسم که بعد از ماهها اقد ... واقعا شما با تخم مرغ تو واژن باردار شدی؟ من تنبلی دارم میخوام فردا امتحان کنم به نظرت جواب میگیرم؟
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 واقعا شما با تخم مرغ تو واژن باردار شدی؟ من تنبلی دارم میخوام فردا امتحان کنم به نظرت جواب میگیرم؟&n ... خب نه که دلیلش این باشه، این کار باعث گرم شدن رحم شده و از سردی رحم نجاتم دادولی تنبلی تخمدان رو نمیدونمان شالله که بشه نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
faghatkhoda123 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 ممنونم عزیزم بله روزی که از پریودی پاک شدم دوشب این کارو کردم از فرداشبش اقدام... شاید تخم م ... بچتون چیشد جنسیتش عزیزم
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 بچتون چیشد جنسیتش عزیزم یه دختر و یه پسر نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
2ninisite عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 1016 این کار باعث میشه رحم و تخمدان گرم بشه برای عفونت نشنیدم اما چندنفر رو میشناسم که بعد از ماهها اقد ... میشه بگی روش استفادشو داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 میشه بگی روش استفادشو روز ۱۴ ام پریودی،زرده تخم مرغ محلی رو بمالی روی نواربهداشتی، شب تا صبح بچسبونی به خودتصبح دوش بگیری و اقدام داشته باشیبرای اطمینان بیشتر میتونی یه شب در میون انجام لدی نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
2ninisite عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 1016 روز ۱۴ ام پریودی،زرده تخم مرغ محلی رو بمالی روی نواربهداشتی، شب تا صبح بچسبونی به خودت صبح دوش بگیر ... یه شب در میون اقدام یا زرده تخم مرغ؟روز ۱۴ ام ینی از اولین روزی که پریود شدم ۱۴ روز گذشته باشه؟میشه همون رمان تخمک گذاری؟ داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
دهه_شصتی_بلا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 5367 یه شب در میون اقدام یا زرده تخم مرغ؟ روز ۱۴ ام ینی از اولین روزی که پریود شدم ۱۴ روز گذشت ... شبش زرده تخم مرغ،صبحش اقدامهر دو کار رو یه شب در میونبله بله دقیقا از روز اول ۱۴ امین روز تا ۱۹ امین روز نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی
2ninisite عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 1016 شبش زرده تخم مرغ،صبحش اقدام هر دو کار رو یه شب در میون بله بله دقیقا از روز اول ۱۴ امین روز تا ۱۹ ... ممنونم 😊❤️ داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍