2777
2789
عنوان

شوهرم از آلمان ازم جدا شد و گفت حسی بهت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 33 پست

دوست بیچاره منم این بلاسرش اومد

شوهرش پاشد رفت ترکیه اینم فهمید حاملس همه گفتن بچتو بنداز لج کرد پاشد رفت ترکیه پیش شوهرش

بچش بدنیا اومد بعدرفتن یه کشور دیگه زنش بچه دومو حامله بود نزدیک زایمان فرستاد ایران شهر خانواده دختر گفت اقامت لبنان بگیرم 

بعد بچش دنیا اومد نزدیک عید بهش پیام داد ک من عاشق یکی دیگه شدم و دیگه برنگشت و اونجا ازدواج کرد

این موندو دوتابچه رودسش بره اینوراونور کارکردن بابچه هاش خرجی دربیاره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم جدا اقدام میکنم نمی‌خوام اسمش روم باشه ولی هر غلطی میخواد اونجا بکنه

دوست منم تمام جهیزیشو بایعمر کارکردن خریده بود همرو حراج کرد رفت ترکیه پیش شوهرش 

عاقبت  خیانت دید ازش

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اصلا به این پسرا که میرن خارج نمیدونم چرا حس خوبی ندارم

دقیقا 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
می‌تونه جا بزنه من الکی منتظر بمونم بعد نخواد انجام بده

بذار هزینه هاتو بده  مخالفت نکن 

گندزد بزندگیت فقط توتاوان ندی 

دوست بیچاره منم این بلاسرش اومدشوهرش پاشد رفت ترکیه اینم فهمید حاملس همه گفتن بچتو بنداز لج کرد پاشد ...

نفقه بچه ها چی 

زنا دشمن خودشون شدن علاوه بر مردسالاری خودشونم از حق خودشون میگذرن البته مردا هزار بازی با اعصاب زنا میکنن که زنا خودشون بزارن برن بدون دردسر

خودم جدا اقدام میکنم نمی‌خوام اسمش روم باشه ولی هر غلطی میخواد اونجا بکنه

اینطور که ازش پیداس فکر نکنم حتی واست ویزا هم بگیره فقط بازیت میده.زودتر جدا شو و روح و روانتو ازین زندان نجات بده

بذار هزینه هاتو بده مخالفت نکن گندزد بزندگیت فقط توتاوان ندی

بهش پیام دادم گفتم نمی‌خوام هیچ نشونی ازت تو زندگیم بمونه بعد الان بگم اوکیه خیلی مسخرست 

یه زن میخواست که بی چون و چرا چشم بگه بهش انقدر بهش چشم گفتم هوا برش داشت سنم کمه تازه داره ۲۵ سالم میشه قرار نیست ازدواج کنم ولی فرصت این که خودمو مستقل بشم و کار و زندگی بسازم و مهاجرت کنم و دارم به یه انگل که فقط از ازدواجش با من به مهاجرتش رسید رو نمیخوام