من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمدونم کلا از فامیل خوشش نمیادب خدا نمیدونم چیز مغروریه از هیچ کس خوشش نمیاد
پس رو این آدم تجدید نظر کن الان که عقدی اینه چه برسه بری زیر یه سقف .دیگه حتی خودشو خدا میدونه و تو رو هم به کتفش نمیگیره .و همیشه باید همه جا تنها باشی دکتر مسافرت عیدها .خونه ی فامیل عزا عروسی ..آنقدر که ایشون دیکتاتور و جز خودش هیشکی رو قبول نداره بیخود کرده اومده دختر مردمو عنتر منتر خودش کرده .انتظارم نداشته باش که عروسی کنی درست بشه که عمرااا بشه سالی که نکوست از بهارش پیداست .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو