2777
2789
عنوان

زرده تخم مرغ برای رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 42 پست

خاهر شوهرم واسه افتادگی رحم استفاده میکرد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار باعث میشه رحم و تخمدان گرم بشه برای عفونت نشنیدم اما چندنفر رو میشناسم که بعد از ماهها اقد ...

وای خدا راست میگی😍

من غش میکنم برا دوقلو

بی زحمت میگی چکار کردی

یعنی ژن‌ش تو خاندانتون نبود؟ 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
وای خدا راست میگی😍  من غش میکنم برا دوقلو بی زحمت میگی چکار کردی یعنی ژن‌ش تو خاندانتون نبو ...

بله

والا میگن مادربزرگم اون قدیما دوقلو زایید ولی ازبین 20تانوه هاش هیچکدوم دوقلودار نشدن تو فامیلامون نداشتیم

من خیلی دعا کردم

یه سال هم فولیک اسید خوردم

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
بله والا میگن مادربزرگم اون قدیما دوقلو زایید ولی ازبین 20تانوه هاش هیچکدوم دوقلودار نشدن تو فامیلا ...

ای جانم

خدا حفظشون کنه براتون

زرده رو مثل استارتر رو نوار بهداشتی گذاشتی؟ چه مدت باید باشه؟ 

چندبار تکرار کردی؟ 

شوهرتون چی تغذیه خاصی نداشت؟ 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

منم چند تا از همسایه هامون امتحان کردن برا عفونت میگن هرچی هست میکشه میاره بیرون ، چند تا هم تاپیک خوندم نوشته بود ک برا اینکه بچه سقط نشه جواب گرفتن

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺

کسایی ک سقط میکنید و بچه نمی مونه موضوع تاپیک منو بزنید تو نی نی سایت تاپیکای دیگه رو بخونید همه نتیجه گرفتن از این کار

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺
ای جانم خدا حفظشون کنه براتون زرده رو مثل استارتر رو نوار بهداشتی گذاشتی؟ چه مدت باید باشه؟& ...

ممنونم عزیزم

بله روزی که از پریودی پاک شدم دوشب این کارو کردم از فرداشبش اقدام... 

شاید تخم مرغش دوزرده بود😁😉

همسرم طبعش گرمه،رژیم خاصی نداشتیم کلا معمولی

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی