2777
2789

والا قراره ماهی پنج بده من هنوز نداده 

چند روز پیش یه خانومی تعریف میکرد میگفت ۳۰تومن میگیره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چرا هیچی یعنی هیچوقت پول ندارین از خودتون

من پول یارانه  خودم و پسرم به حسابم میومد که اونم میدادم قسط .

این ماه نمیدونم چرا ریختن به حساب شوهر .

اوایل میگفت هرچی بخایی برات میگیرم .

دیگه چن بار  بهش گفتم تا اینکه کارت میزاره تو خونه .از بس خرج نکردم  بلد نیستم .

برا خونه چیزی لازم باشه ازاون میگیرم  .

یا باهم خرید میریم از همون برمی‌داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قراره ماهی پنج بده من هنوز نداده چند روز پیش یه خانومی تعریف میکرد میگفت ۳۰تومن میگیره

شوهرمنم میگفت ماهی ۵میدم نمیریزه یکجا ماهی یه بارمیریم خریدرخت ولباس اگرنهایتش بشه ۳تا۴تومن چون خب همیشه نیازبه لباس نداریم که .

ولی درطی ماه هم شاید ۴یا۵تومن بگم بریزه خردخرد اونم خرج خونه وخودمون یمکنم البته ۹۰ددصدخریدهاباخودشه

هیچی پول نمیده ،وضعشم خوبه ولی خسیسه ،یارانه هم نداریم کلا قطع کردن خودم دو روز در هفته میرم سرکار . ...

شوهر منم خسیسه همین یارانه هم کلی بازخواستم میکنه چی کردم کجا خرج کردم،دو روز سر چه کاری میری؟

ی وقتا  ماهیانه ده یا 20 روزی  بستگی داره ی موقع ها 10. 15 میزنه ب کارتم

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن