2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چ مدلی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 103 پست
ده تاجاری ؟

باور کن خیلی مراقب رفتارم بودم.همه مخصوصا جاریام خیلی دوسم دارن با اینکه کوچکم جاری وسطم ازم حساب میبرن پیش همه تعریف میکنن میشنوم فقط بخاطر رفتارمه.جتری بزرگم میگف دفه اول دیدمش شناختم چیه.اگه رضایت ب داداش نمیداد برا پسرم میگرفتمش😐😐جالب اینجاس ک اون جاریم میلیاردرن

باهام دردو دل کن دوست من♡
باور کن خیلی مراقب رفتارم بودم.همه مخصوصا جاریام خیلی دوسم دارن با اینکه کوچکم جاری وسطم ازم حساب می ...

خیلی پحته ای تو .برعکس من ساده و یک رنگم همش ..همیشه حرفارو نمیتونم ج بدم  تودلمم میمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خیلی مراقب رفتارم بودم.همه مخصوصا جاریام خیلی دوسم دارن با اینکه کوچکم جاری وسطم ازم حساب می ...

بهم چهارتا حرف یاد بده دربرابر دخالت و نظر بیجا بگم خخخ

[QUOTE=158828674]سرچ کن سیاست همسر داری چگونگی رفتار مقابل خانواده شوهر نکته های خوبی بهت یاد میده[/QUOTE چشم ...پس شد اینکه ادم سیاست داشته باشه بهتره تا اینکه رگ گو باشه ن ؟ من سیاست یاد بگیرم بصرفه تره از نطر تو ؟خخخ درگیر این مساله هستم 

بهم چهارتا حرف یاد بده دربرابر دخالت و نظر بیجا بگم خخخ

عزیز دلم اگر دخالت در برابر قوم شوهر.یه حرفی بهت خواهرانه میگم هیچ کس توی زندگی نمیتونه دخالت یا حرف بی جا وناحق از دهنش در بیاد مگرررررر با اجازه خود زوجین ینی اونی ک دخالت میکنه حتتتما گوشی برای شنیدن اراجیفش داشته ک اونارو ادا کرده اولین کار برای مقابله با دخالت یاداوری ب همسر و اثبات اینکه این حرف دخالته اینطوری همسرت اجازه نمیده یا دفاع میکنه یا بتگاور نمیکنه و حرف های طرف مقابل بی تاثیر خواهد بود.اما اگر دیدی همسرت ری اکشن قابل قبول نداش مجبوری دست ب کار بشی.و بدون واسطه ینی مثلا اگه جاریت دخالت کرده ب خواهر شوهرت نگو یا ب اچن یکی جاری بگه یک کلاغ چل کلاغ میتونی خیییلی محترمانه با حالت جدی بهش غیر مستقیم بگی من اصلا اجازه نمیدم کسی تو زندگیم فلان دخالتو کنه خودمم همچین رفتاری ندارم پای شوهرتم بکش وسط ک مثلا علی هم میگه ادما باید خوب یا اشتباه بودن کارشونو خودشون بسنجن وگرنه تجربه از کجا میاد.کسی ک تو زندگی کسی کار داشته باشه یا باید توجیه داشته باشه یا باید بزنه ب چاک بعدم بخند ببین چ جوابی خواهد داشت این حرفات

عزیز دلم اگر دخالت در برابر قوم شوهر.یه حرفی بهت خواهرانه میگم هیچ کس توی زندگی نمیتونه دخالت یا حرف ...

اخ اخ من تا دلت بخاد گوش شنوا داشتم ک الان دخالتا ریز تر شده ..حواسشون به همه چی ادم هست ..شوهرمم جلوشون درمیاد ..منظورت اینه ک حرفمو بزنم  و رک بهش بگم خوشم نمیاد دخالت باشه وببینم جوابش چیه اره ؟

عزیز دلم اگر دخالت در برابر قوم شوهر.یه حرفی بهت خواهرانه میگم هیچ کس توی زندگی نمیتونه دخالت یا حرف ...

بعدشم واضح تر بگو دخالت کی گفته و چی گفته؟؟؟.بااون حرفی ک گفتم هم شوهرتو میبری بالا اونا از کجا میدونن گفته اینو یا نه.هم جدیت و مدیریتت ونشون میدی این برای اولین بارا خوبه انشالا جواب میده اما اگه خیلی سنگ پا بودن شوهرت جوابشونو بده اگه شوهرم دور از جون اقایی شما سیب زمینی تشریف داشت بازم محترمانه ولی اینبار بدون پرده حرفتو بزن

بعدشم واضح تر بگو دخالت کی گفته و چی گفته؟؟؟.بااون حرفی ک گفتم هم شوهرتو میبری بالا اونا از کجا میدو ...

ن شوهرم اگه بهش بگم فلانی دخالت کرده  میره سرجاش میشونه طرفو ...ببین مثلا خواهرشوهرم درمورد جهیزیم نطر میده یا مثلا مادرشوهرم همش هرچی میپوشم میاد یه حرفی میزنه یا میگه رنگش بده یا میکه جنسش فلانه ..بدم میاد ..اما اگه من نظر بدم توکارش به خودش میپره ک ن مثلا لباس من ازهمه بهتره و این فازا ...یا مثلا ی بار با موتور رفتیم تفریح مادرشوهرم به جاریم گفته بود جاربم دخالت مبکرد میکفت چرا با ماشین نرفتید چراباموتور رفتید کی رفتید کجا رفتید ... درضمن ی چیرم هست که من کارای خونشونو میکنم اما تشکر نمیکنن تعریفمم نمیکن 

اخ اخ من تا دلت بخاد گوش شنوا داشتم ک الان دخالتا ریز تر شده ..حواسشون به همه چی ادم هست ..شوهرمم جل ...

اره اولین بار ک مبخوای جلوشون وایسی لی رک بازی در نیار یکم چاشنی ادمای مظلومو داشته باش نه خیللی ها اما بگو ک من از دخالت بدم میاد بهشون بفهمون ک مثلا تو وهمسرت دوستندارید کسی بیش از حد تو زندگیتون نظر بده.گفتی شوهرت پشتشون؟؟؟باید وقت مناسب گیر اوردی شوهرت اروم بود خیلی لحنتو خانمانه کن و براش توضیح بده برای مثال میگمااااا.مثلا علی جانم وقتی وسایل یخچال احیانا خراب میشه دوسندارم ک خانوادت بگی ک مثلا طالبی گرفتم تو انبار موند یا خیارامون خراب شد مادرت اونبار حالا از رو دلسوزی یا نمیدونم والا ب روم اورد ک علی گفته اینطوری من خیلی ناراحت شدم خجالت کسیدم.خب هر زنی ممکنه ازوقه خونش ی وق بپلاسه یا مثلا اینجوری کن لحنتو ببین عکس العمل شوهرت چیه...اخه من نمیدونم دخالتهای خانوادت در چ مورد وگرنه بهتر بود عزیز دلم

بعدشم واضح تر بگو دخالت کی گفته و چی گفته؟؟؟.بااون حرفی ک گفتم هم شوهرتو میبری بالا اونا از کجا میدو ...

اختلاف سلیقه منو خودشو قبول نمیکنه مادرشوهرم ..عمدا زیر سوال میبره.. چی بهش بگم 

اره اولین بار ک مبخوای جلوشون وایسی لی رک بازی در نیار یکم چاشنی ادمای مظلومو داشته باش نه خیللی ها ...

برات گفتم عزیزم ..درمورد هرچی ..مثلا سال اول ازواج عید ک شد گفتیم بریم خرید کنیم مادرشوهرم میکه حالا واجب که نیس وا 😳تازه عروس داماد عید اول  رو  برای همدیگع حتما خرید میکنن ...یا مثلا خرید کردم اومدیم جاریم گفت چرا شلوار داماد سورمه ایه ..شوهرمم صاف بهش گفت میخاستی زرد باشه ..اونم دهنشو بست .اخه ب تو چ ..این شوهر منه باید به سلیقه من باشه .منم به سلیفه اون ..

برات گفتم عزیزم ..درمورد هرچی ..مثلا سال اول ازواج عید ک شد گفتیم بریم خرید کنیم مادرشوهرم میکه حالا ...

حالا خودشون اگه تو وسایلشون نظر بدی خودکشی میکنن چندین بار میگن تو اشتباه میکنی وسیله ماخوبه خوشرنگه جنسش خوبه ..تازه از همون اول  زودی شروع میکنن تعریف کردن از جنس خودشون .ک مبادا کسی ایرادی دربیاره ازش