2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چ مدلی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 103 پست
خود واقعی و باید بهش نشون داد 😈😈😱😱😱😂😂😂😂😉😉

اره یکم حساب کار دستشون میاد🤣🤣🤣

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.
استارتر خیلی سنپین و رسمی برخورد کن باهاشون و خیلی هم کم رابطه کن.دیر به دیر برو که احترامتو حفظ کنن

رسمی برخورد کردم قبلا خیلی تحویل نگرفتن..پچ پچ میکردن غک کنم داشتن میگفتن این خودشو بالاتر میدونه خودشو گرفته و این چرت پرتا 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=158834249]مثلا همین جاریم یا مادرشوهرم  مطمینم اگه به پرپاشون بپیچم دیگه جرات نمیکنن طرفم بیان اما نمیخوا ...[/QUهر جور خودت صلاح میدونی.دلخوری همیشه تو هرر خانواده ای هست فقط من همه حرفم این بود نزار دخالت کنن نزار لباس خونه رفتار کردارتو مورد انتقاد قرار بدن چون جواب ندی برای هر دو طرف  حتی همسرت عادت میشه فک میکنه حق دخالت دارن

باهام دردو دل کن دوست من♡

مشکل ما اینه جاهای دیگه مردم بهمون حرف میزنن درجا جواب کوبنده میدیما در برابر خانواده شوهر خیلی مراعات میکنیم اینجاهم بهتره ی کم اونا به چشم مردم دیگه ببینیم تا جواب دادن بهشون و حرفزدن باهاشون راحتتر شه برامون

[QUOTE=158834249]مثلا همین جاریم یا مادرشوهرم  مطمینم اگه به پرپاشون بپیچم دیگه جرات نمیکنن طرف ...

بی شک من حرفای تورو عملی میکنم از حزفات شات گرفتم .همینجوری ک میگی خواهم بود اول مظلوم ...بعدن رک و جدی 😉😉😉😉دمتم گرم ک یادم دادی  ..

یه بارخانواده همسر من هم همچین حرفی رو به من زدن منم خیلی محترمانه گفتم تا وقتی دختر تو خونه هست نبا ...

چ خوب ک مستقیم بهش گفتی من تو اینش موندم نمیتونم ب زبون بیارم حرفو اه 

من همیشه دلم میخواد ادم خوب و دلسوز و مهربانی باشم برای همه ...اما اگر بدی ادما بهم ثابت بشه ی جور دیگ میشم.ما همو نمیشناسیم ولی رفتارمون شبیه هم بود یکمی واینکهاز حرفاتون فهمیدم خیلی وقت نیست ازدواج کردین.امیدوارم ب حق علی.خوب راهنماییت کرده باشم.من خیلی دوست دارم مشاور باشم و ب ادما کمک کنم خودمم کمک حال خودم باشم.استارتر عزیز برام دعا کن مشکل بزرگی دارم.خدانگهدار

من همیشه دلم میخواد ادم خوب و دلسوز و مهربانی باشم برای همه ...اما اگر بدی ادما بهم ثابت بشه ی جور د ...

امیدوارم مشکلت حل بشه ...ب امیدخدا ..خیلی خوب راهنماییم کردی جواب سوالامو گرفتم ..

مظورت بدی کی بهت ثابت بشه ؟ من بدی کردم 😭😭😭

واااا نه عزیزم منظورم ادمها بود شما چ بدی کردی؟منظورم اینه من باهمه ادمهای دور وبرخوبم خوش بینم اما اگه فردی مث جاری شما بیاد حرف ناحق بزنه مجبور میشم یکم از حالت خوب وخیر خواه ب حالت جدی تر در بیام همین