2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چ مدلی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 103 پست

[QUOTE=158831233]ن شوهرم اگه بهش بگم فلانی دخالت کرده  میره سرجاش میشونه طرفو ...ببین مثلا خواهرشوهرم درمورد جهی ..

میفهمم یه جاری منم همینطوریه.اول حرف نمیزدم چ شبایی ک گربه نکردم اما الان باید جوابشو بدم.باهمم خیلی خوبیم😁راجب رنگ ومدل لباست نظر میدن خوشت نمیاد راااحت بگو عه خب لباس سلیقه ایه دیگ من اتفاقا این رنگو خیلی دوسدارم علی هم خوشش اومده میگ چ سلیقه ای حالا اتفاقا منم از فلان لباست خیلی ب دلم ننشست اما ب خودم اجازه دخالت ندادم عزیز ی چش غره هم برو اما دیگ ب روت نیار باهات بد نشه(اینجا هم خودتو میبری بالا هم شوهرتو هم میگی ک تو بیشعوری منم بخام ایراد میگیرم اما من شعور دارم).یامثلاگف واا چرا با ماشین نرفتید توهم بگووو واااا عزیزم همیشه شعبون ی بارم رمضون من خودمم دوسداشتم با موتور بریم.رفته بودیم دور دور دیگ با ماشینم خواستیم میریم.دیگ این چیزی نیست ک بخای بگی..گلم یا اگه خیلی پر روعن تو ام بگو ب جاریت شما ب هرچی کار داریااا دوسداری منم مث تو باشم؟؟هرکس نظرخودشو داره دیگ مگه نه جاری جان؟؟

باهام دردو دل کن دوست من♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=158831233]ن شوهرم اگه بهش بگم فلانی دخالت کرده  میره سرجاش میشونه طرفو ...ببین مثلا خواه ...

اهان گرفتم چطور شد .اره اخلاق جاریم بده مثلا یهو توجمع مبگه این مانتوت رنگش نرفته؟😳😳اصن بار اولشه اینو تن من میبینه ها بیخودی میخاد ی چی گفته باشه یه جورایی حس کرده باید ازش بترسن همه ..

میدونی من اصن دلم نمیاد کسیو اذیت کنم  واسه این حساس شدم موندم بین رک و محترم بودن خودم بودن ک ...

منم مث توام بخدا جاریم اولین بار اومد خونم به به چه چه کرد رفت خونه فکراشو کرد اومد هی میگف سرویس خوابت مال ۷سالپیشه اتوی من بهتره.اونوقت بخدا جهیزیشا چون خونش کوچیکه نصف من نبود هیچ نمیگفتم انننقد پر رو شده بود اما من لال خالیا همه چیم خوب بود میرسیدم ب این لال بودم الان محترمانه رک حرفمو میزنم بهترشده انگار اما بی احترامی نمیکنم لج نکنه باهام هی بهم بکاوه 

دوستای بامحبتم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منو همسرم با عشق صاحب فرزند شیم و معلم بشم دلم دل خوشی میخواد التماس دعای ویژه دارم.بین دعاهاتون بگین این دوست نی نی سایتیتون منتظره معجزست بیشتراز این منتظرش نزار

انشالله اجرتون با سیدالشهدا برای گرفتن حاجتم دعا کنید خدا حاجتتون رو بده صلوات یادتون نره

تشکر از مهربونیتون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
[QUOTE=158831233]ن شوهرم اگه بهش بگم فلانی دخالت کرده  میره سرجاش میشونه طرفو ...ببین مثلا خواه ...

ی بار  مادرشوهرم گفت فلان وسیلت مثلا جالب نیس من خوشم نمیاد ... ببین چ خودش رکه ..بعد من گفتم سلیفه ها فرق داره .سری بعدی گفت دخترم گفته قوری های تو زشتن ..مثلا حرف خودشو  انداخته بودن گردن اون ..ک مثلا یعنی دیکه  الان دباره  به من نگو سلیقه فرق داره چون اینو اون گفته ن من..  

اهان گرفتم چطور شد .اره اخلاق جاریم بده مثلا یهو توجمع مبگه این مانتوت رنگش نرفته؟😳😳اصن بار اولشه ...

این ادما عقده این سعی کن تو حمع جواب ندی پیش پدر شوهر مادر شوهر خودتو بشدت مظلوم کن بگو نه اینو ک تازه گرفتم.بعد با ناراحتی خودتو جلوه بده مادرشوهرت سر در بیاره