2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چ مدلی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 103 پست

مثل عروسای جدید هرچی گفت بزن تو دهنش  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم لک زده خودم باشم همه حرفامو قاطعانه و رک بگم اما میترسم سو استفاده کنن ...یا ازم زده بشن 😨😨واسه این گفتم نکنه باید چرب زبونی کنم و بیصدا سر ببرم ؟باید زبون بریزم عایا ؟😟😟

مادرشوهرمن توقع بیجاداره .مثلا من خواهرشوهرام رومبل نشستن ظرفارو من میشورم حتی تعارف نمیکنن ک بیا بشین ..همونجوری انگار ن انگار  وقتی هم میشورم تشکر نمیکنن...ی بار منم نشستم فرداصبحش مادرشوهرم به ظرفا اشاره کرد گفت دخترام ظرف نمیشورن ..منظورش این بود ظرفترو گذاشتی و توام نشستی ....فقط لبخند زدم  .چی باید میکفتم 

والا من ک با سیاست حرف میزنم اما اونا باخنده حرف دلشونو میگن راحت میکنن خودشونو.باید ببینی خانوادت چ ...

به منم سیاست یاد بده  ی کم اصن بلد نیستم ..مثال بزن  عزیزم 

به منم سیاست یاد بده  ی کم اصن بلد نیستم ..مثال بزن  عزیزم

من هر چیزیو پیش خانواده شوهرم نمیگم.خییلی بهشون نزدیک نمیشم ولی دورم نیستم.از اینکه با حتی یکیشون قهر باشم بدم میاد حتی بچه هاشون ک شدیدا از من بدشون میاد بمن گفتن پشت سر خودشیرین😨هیییچ وقت از شوهرم پیششون بد نمیگم یا گله یا مثلا اینو گف اونو گف.ی طوری خندیدم رفتار کردم همه کوه ادب ازم ساختن البته با شخصیتا و مخصوصا بزرگتراشون اما اونایی ک خودشونو نمیتونن در برابر حسادت کنترل کنن میترکن از من بدشون میاد.من اصلاتوجه نمیکنم انگار نه انگار خیلی مواظبم چون من تو خونواده ای هستم ک فقط ۱۰تا جاری دارم😶بزرگاشون جای مادر همسرمن😐

باهام دردو دل کن دوست من♡
من هر چیزیو پیش خانواده شوهرم نمیگم.خییلی بهشون نزدیک نمیشم ولی دورم نیستم.از اینکه با حتی یکیشون قه ...

و اینکه ب شوهرم هشدار دادم ک اگه تو حریم خونه هر اتفاق حرف دعوا دلخوری پیش اومد اگه ب زد وخورد برسه رسیده اما تو جمع حتی نگا چپ بم بندازی خودت میدونی بهم خانوم میگی منم اقاصدات میکنم اومدیم خونمون جو فرق میکنه.

من هر چیزیو پیش خانواده شوهرم نمیگم.خییلی بهشون نزدیک نمیشم ولی دورم نیستم.از اینکه با حتی یکیشون قه ...

عزیزم من گفتم مادرشوهرم مثلا به ظاهر یکم گیرمیده چه جوری با سیاست جواب بدم چی بگم یا مثلا وقتی ی سوالی میکنه که اصش ارتباطی بهش نداره مثلا چی بگم که متوجه بشه ناراحت میشم ..شما خودت این موقعیت رو داشتی ؟میشه جوابشو به من بگی ؟

همه تو زندگیشون اشتباه میکنن بالاخره منم هرچقد بگم سیاست دارم ی وقت تو عمل انجام شده میرم.بعضیا از ادمهای با سیاست ی غول ی ادم بدجنس میسازن ک کارش پر کردن شوهر یا خودش بلا و زبله...

از نظز من زن باید سیاست داشته باشه سیاست ینی عاقل بودن.ینی بفهمی کجا چ حرفی بزنی کجا نزنی کجا گله کنه کجا ب رو بیاری کجا نیاری کجا بری کجا دعوت کنی کاری کنی در این حال هم خوبی و خانومیت حفظ شه هم قدرتو بدونن هم زیر پا نشی😶