2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونده به رفتار اونا

بعضیا هستن حرف دلتو بگی پشیمون میشی

بعضیا هسن عفاده این تو هم باید مث خودشون باشی

بعضیا خاکین راحتن

مونده به طرفت

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

یه خانوم عاقل با خانواده شوهر هیچوقت درد دل نمیکنه جو گیر نشی هیچوقت

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

والا من ک با سیاست حرف میزنم اما اونا باخنده حرف دلشونو میگن راحت میکنن خودشونو.باید ببینی خانوادت چ مدلین.اگه سیاستدارن ک خب توهم اونطوری باش!

باهام دردو دل کن دوست من♡

یکی از دوستام خیلی با خانواده شوهرش راحته مثلا برادرشوهرش با یکی تصادف کرده بود و مقصر بود مادرشوهره زنگ زد به عروسش که دوست منه بهش گفت میخوام برم درخونه طرف رضایت بگیرم  دوستم برگشت بهش گفت نرو بری اونجا جرت میدن 😳حالا ن اینکه بگم ایمجوری رک باشم که بددهنی کنما مثلا رک و روراست حرفمو بزنم بهتره (یعنی محترمانه و باادب) یا با سیاست و چرب زبونی و پنبه سر بریدن ؟ توش موندم

فقط یه توصیه یه حریم برا خودت قائل شو باهاشون کاملا رسمی و محترمانه رفتار کن ، حرف نبر و بیار ، سنگین باش ، خاله زنک نباش، بخدا نتیجشو میبینی اونام در برابر تو یه حرمت خاصی دارن من که از اول اینجور بودم الانم راضی ام 

😔

با احترام باادب 

بدون هیچ گونه مسخره بازی یا تیکه انداختن 

اگه اینجوری باشی حتی اگه خانواده شوهرتم اهل تیکه انداخت و ... باشه بعد یه مدت از رو میرن و حتی بهت دیگه نمیگن بالا چشمت ابرویه 

سعی کن سنگین و خیلی با پرستیژ باشی 

البته اینا همه نصیحتای مامانم به منه 😅