2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چ مدلی حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 103 پست
یکی از دوستام خیلی با خانواده شوهرش راحته مثلا برادرشوهرش با یکی تصادف کرده بود و مقصر بود مادرشوهره ...

با احترام کامل شوخی نکن از همون اول 

ناراحت هم شدی رک بگو ودلیل رفتارشونو بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونده به رفتار اونا بعضیا هستن حرف دلتو بگی پشیمون میشی بعضیا هسن عفاده این تو هم باید مث خودشون ب ...

اخه مادرشوهرمن تا صاف و پوست کنده چیزی رو بهش نگی نمیفهمه ..مثلا یا باید رک بش بگی یا باید تیکه بندازی من اهل تیکه نیستم 

با احترام کامل شوخی نکن از همون اول  ناراحت هم شدی رک بگو ودلیل رفتارشونو بپرس

یعنی مثلا رک با ادب باشم ؟فرض کن یه دخالتی کنه من رک بهش بگم که مثلا فلان چیزو خودم دوس دارم ؟

یعنی مثلا رک با ادب باشم ؟فرض کن یه دخالتی کنه من رک بهش بگم که مثلا فلان چیزو خودم دوس دارم ؟

آره خیلی بهتره 

البته باز به فرهنگشون بستگی داره 

ولی هیچوقت نذار. ناراحتی تو دلت تلنبار بشه یهو چشم باز می‌کنی میبینی ازشون نفرت داری

مثلا هی گیر میده میکه مشکی نپوش ..یا مثلا میگه  روسریت رنگشو دوس ندارم 😳)اینا خودشون رک هستن) من خیلی دلم میخاد بهش بگم روسری رو سلیقه خودمه یا بگم مثلا مشکی عادت دارم بپوشم ..نمیدونم چه جوری بگم 

آره خیلی بهتره  البته باز به فرهنگشون بستگی داره  ولی هیچوقت نذار. ناراحتی تو دلت تلنبار ...

الان اینجوری شده ..عقده کردم جواب بدم ..انقدم جوابشونو ندادم و ساکت بودم که الان یکی دوبار محترمانه جواب دادم بهم خیره شدن انگار توقع نداشتن 

من در مورد چیزای خانوادگی و اتفاقاتی که میوفته یا مهمونی حایی نیرن با اینکه از همشون اطلاع دارم ولی سوال نمیکنم اونام یا سوال نمیکنن یا سربسته میپرسن روشون نمیشه جزییات بپرسن چون منم نمیگم کامل.و اینکه با احترام حرف بزنید و کم خبر نمیبرم و بیارم پسرشون ازشون دور نکردم اکثرا با هم میریم و میایم تلفنی در هفته حالشونو میپرسم بعضی وقتا هم کاری باشه انجام میدم چون اونا هم میبینن و جبران میکنن

یه خانوم عاقل با خانواده شوهر هیچوقت درد دل نمیکنه جو گیر نشی هیچوقت

خخخ .درددل که منظور که مثلا تیکه میندازن چجوری  جواب بدم با خنده و رک یا مثلا با سیاست چرب زبونی پنبه سر بریدن  ..ک خیلیم بلد نیستم اخه 

با احترام اگه دیدی اذیت میکنن ازشون فاصله بگیر متعاسفانه منم تو همین شرایطم ازم سوعه استفاده کردن

خیلی بده ..یکی نیس بگه ما اگه حرفی نمیزنیم واسه احترام هست ن بی سرزبونی 

خخخ .درددل که منظور که مثلا تیکه میندازن چجوری  جواب بدم با خنده و رک یا مثلا با سیاست چرب زبون ...

خودت باش 

تیکه بندازی تیکه بیشتر بارت میکنن حدو مرز و نگه دار 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐