2777
2789

نداشته باشه اگه بفهمه یکی داره نمیخره میخاد همیشه تک باشه جهیزش رو انقد گشت تا یه چیزی پیدا کنه ک کسی نخریده باشه کلا خیلی خودشو بدتر میدونه حالا به این کنار

بابام تو باشگاه سوار کاری کار میکنه یه شب همینجوری از دهنش د اومد گفت برای فیلم فرمالیته میخاید براتون اسب بیارم زن داداشمم جدی گرفته الان همه جا میگه قراره تو فیلمم اسب باشه چون تکراری نیست و تا الان کسی اینکارو نکرده حالا اینم به کنار اسب رو نمیشه برد تو آتلیه خب مسئولیت داره بعدشم نمیذارن خودشونم نمیتونن برن تو باشگاه اونجا کلی ادم هست کلاس برگزار میشه مسابقه هست و خیلی هم شلوغه اونجا نمیشه که این با لباس عروس برع اونجا حالا نمیدونیم چجوری بهش بگیم نمیشه چون یا قهر میکنه یا هم هی غر میزنه به داداشم 

سه نصف شب ببرید پیش اسب ها ولش کنید دو تا عکس بگیره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییی چجوری تحملش میکنی

گاهی خیلی دوسش دارم گاهی بابت این کاراش متنفر میشم خب چون الان یه چی ترند بشه همه میرن میخرن ولی اون نه باید بگرده بگرده تا یه چی پیدا کنه مدل جدید و کسی نخریده باشع

اخه شاید اجازه هم ندن اونجا باشگاه سوار کاری هست اتلیه که نیست بعدشم اون میخاد بشینه رو اسب

خودش بره ببینه کثیفن و اونجا بود میده ولش می‌کنه 

یا جلوی چشمش الکی بابات مثلا حرف بزنه با گوشی برا هماهنگی بعد نشون بده که داره میگه باید بیاییم و اصرار و اون طرف میگه نه مسولیت داره و بابات هی بیشتر بگه و بگه و بعدم عصبی بشه قطع کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولی اینکه دوست داره چیز غیرتکراری داشته باشه به این معنی نیست که خودش و برتر میدونه ها

منم اینجوریم بدم میاد چیزای تکراری داشته باشم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اخه شاید اجازه هم ندن اونجا باشگاه سوار کاری هست اتلیه که نیست بعدشم اون میخاد بشینه رو اسب

خب به داداشت بگو یه اسب افتاد گردنت براش باید بخری وگرنه بیچارمون میکنه😂🤣

آواکادو سایت🥑