2777
2789
عنوان

زن داداشم دوست داره هرچی میخره هیچکس تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 67 پست
اخه اینجوریه که یه چی بگی اون دیگه تصور میکنه و به همه میگه اصلا یکی نیست بگه اول مطمعن شو بعد همه ج ...

ببخشید ولی این قسمت اطمینان رو اول پدر شما باید مطمین میشد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بره شمال اونجا کنار ساحل اسب هست،عکسای رویایی بگیرهیه پیج دیدم تور سوار کاری یه روزه و عکاسی داشت ...

اره خب میشه حالا برای فیلم فرمالیته و فیلمبردار هم یه داستان دیگه داریم از دست این عروس

بابام یجورایی به شوخی گفت و قطعی نگفت ک حتما برات اسب میارم یا خودت بیا زن داداشم دیگ خیلی جدی گرفته

اخلاق خاصش رو خبر داشتید دیگه

شما هم اشتباه  کردید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
رو قول حساسه که بابام قولش رو نداد و قطعی نگفت

الان تنها چاره اش جایگزین کردن با یک پیشنهاد بهتر هست 

حالا زنداداش من برعکسه هرکی هرچی بخره اینم می‌ره قرض میکنه کپیشو میخره یا جایی رفتنی حتما باید خرید کنه که نگن این نداره 

یبار میرفتیم شاه عبدالعظیم با دوتا داداشم و خانوماشون این زنداداشم اومد از من یه تومن گرفت گفت خرج نمیکنم فقط میخام جیبم خالی نباشه برگشتیم پس میدم بعد اونجا رفت چبزایی که زنداداش بزرگم می‌خرید  و کپیشو می‌خرید آورد خونه همرو داد به دیگران اصلا استفاده نکرد 

حالا بماند پولمو صد تومن صدتومن پس داد اونم با منت