2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست
آدم بد کلا دیر می میره

دقیقا

نمیدونم چه حکمتیه.

حیف یه عده خانواده که داغدار عزیزانشون شدن. حیف یه عده پرستار که پر پر شدن.اونوقت یه عده به کرونا اعتقاد ندارن.مگه جنه ؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار همه شون اشتباهه فرقی نمیکنه ،همه اون افراد نادان وافراطی هستن

سلام عزیزم .

من هم متاسفانه مبتلا شدم اما خیلی خفیف الان هم شش روز میگذره و فقط بویایی ندارم و حالم خوبه میخواستم بدونم آیا تا یکی دو ماه آینده ممکنه آنتی بادی تولیدی مصون نگهم داره و مجدد نگیرم البته با همون ماسک رعایت کامل مسایل .

آمار مرگ ومیر بالاتر از آمار اعلامی رسانه ها هست

اره بابا صد در صد

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
یه دور تو سایت بزن ببین چند درصد حرفا از رو منطق و علم ه، جماعتی که هنوز دنبال دعا می‌گردن که خونه د ...

عزیزدلم اتفاقا اگر کسی واقعا به خدا اعتقاد داشته باشه و انسان با ایمانی باشه، رعایت میکنه، چون همین حق و الناس حساب میشه، یکی بشینه خونه و جایی نره و سختی به خودش وارد کنه، ولی دیگری بدون ماسک همه جا بچرخه و رعایت هم نکنه. تو محرم هیئت هارو نشون میداد، از همه بیشتر رعایت میکردن، با ماسک و فاصله.. ولی شما یه سر برو بازارها و پاساژها رو ببین. لطفا همه چیز و به اعتقادات ربط ندید، شعور و انسانیت هییییچ ربطی به مذهبی بودن یا نبودن نداره. تا یک مسئله ای پیش میاد شما شروع میکنید زیر پوستی توهین به انسان های معتقد

کاربری دسته منو خواهرمه
فقرفرهنگی به همین میگن

اون آدما هم به مراسم محرم و بازگشایی مدارس هم اعتراض کردن.من مطمئنم.

کرونا تو شادی واسه برد پرسپولیس و شمال رفتن و تجمع جلو بیمارستان نیست.فقط تو محرم و مدرسه ست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

سلام عزیزم . من هم متاسفانه مبتلا شدم اما خیلی خفیف الان هم شش روز میگذره و فقط بویایی ندارم و حالم ...

این ویروس جهش پذیرهست ممکنه به نوع دیگه اش مبتلا بشید زیاد به مصونیت با آنتی بادی اعتنا نکنید

اون آدما هم به مراسم محرم و بازگشایی مدارس هم اعتراض کردن.من مطمئنم. کرونا تو شادی واسه برد پرسپولی ...

وقتی کسی خودش رو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد ،همه جای دنیا انسان نفهم وجود داره ولی ظاهرا توی ایران بیشتر هستش 

بضیا ک تو تلوزیون مصاحبه مسکنن ک وجود نداره و نمسگیرن میخام بکشمشون بیرون جرشون بدم ینی اخه مگه کشکه ...

آره پس چی؟کرونا توطئه رییس جمهور واسه فراموش کردن گرونی هاست😂😂😂😂

هر کی مرده من کشتم.الکی میگن ظرفیت بیمارستان تکمیله ملت گاو گوسفنداشونو بردن اونجا ها پر شده.پرستاران از بیکاری تو بیمارستان ها چرت میزنن. ترامپ هم اون سر دنیا سر رفاقت با روحانی گفته فیلم بازی کنه

متاسفانه الان کرونا آمار مرگ ومیرش با لا هست وبا علایم متفاوتی باعث مرگ میشه

آره ولی جدی هرکی به هر دلیلی هم بمیره میگن کرونا گرفته⁦☹️⁩😑

یا هرکی یه سرما خوردگی کوچیک بگیره همه جا پخش میشه که کرونا گرفته😐

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
دقیقا نمیدونم چه حکمتیه. حیف یه عده خانواده که داغدار عزیزانشون شدن. حیف یه عده پرستار که پر پر شد ...

آقا من به چشمم دیدم😑✋ جن نیست.به جان بچم وجود داره. اگر رعایت کنید نمیگیرید.سرعت شیوعش خیلی بالاست.در عرض ۳ روز ۱۲ نفر از هم گرفتن😖 فاصله رو رعایت کنید.ماسک بزنید.هروسیله ای از بیرون میاد ضدعفونی کنید.دستهاتونو تند تند بشورید.مکانهای شلوغ به هیچ وجه نرید.وقتی بیرونید دست به صورت نزنید.من مجبور شدم برم بیمارستان کرونایی ها  واسه اسکن.ولی با ماسک و شیلد و الکل به دست رفتم.وقتی برگشتم دوش گرفتم و با آبنمک حلق و بینیمو شستم بعد رفتم پیش بچم.مبتلا نشدیم.خیلی سخته ولی باید همه رعایت کنیم😑

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آقا من به چشمم دیدم😑✋ جن نیست.به جان بچم وجود داره. اگر رعایت کنید نمیگیرید.سرعت شیوعش خیلی بالاست. ...

ای کاش اونایی که سر برد پرسپولیس و فوت شجریان ریختن تو خیابون اینو میدیدن

همه فکر میکنن کرونا مال همسایه ست.کدوم یکی از اونایی که از کرونا مردن احتمال میدادن که بگیرن؟

آره پس چی؟کرونا توطئه رییس جمهور واسه فراموش کردن گرونی هاست😂😂😂😂 هر کی مرده من کشتم.الکی میگن ظ ...

بخدا اونروز همسایمون میگع اینم کار خودشون گفتن چیکار کنیم تا ملت هواسشون از گرونی پرت شه و بشینن خونه و اعتراض نکنن الکی این و ساختن وگرنع ی امپول ک انقد طول نمیکشه😐

گفتم اوکی مرسی از تحلیل سیاستمدرانت😑😒

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
ای کاش اونایی که سر برد پرسپولیس و فوت شجریان ریختن تو خیابون اینو میدیدن همه فکر میکنن کرونا مال ه ...

بعضیها واسه فهمیدن یه چیز بهای سنگینی پرداخت میکنن😐

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بخدا اونروز همسایمون میگع اینم کار خودشون گفتن چیکار کنیم تا ملت هواسشون از گرونی پرت شه و بشینن خون ...

انگار واکسن کرونا لگو هستش.چند تا تیکه رو بچینن کنار هم درست شه.

آبگوشت یه ظهر تا شب باید بجوشه تا درست شه.این که داروئه.